Ana Sayfa / Kadınca / Elanur Pat neci, yaşı, eğitimi

Elanur Pat neci, yaşı, eğitimi

Elanur Pat aslen nereli, kaç doğumlu, neci, işi, eğitimi ve kimdiri aranıyor. Elanur Pat, Exatlon Challenge Türkiye 2020 yarışmacılarından birisi. Twitch yayıncısı olan Elanur Pat’ın hayatı hakkında bilinmeyenler burada.

Elanur Pat ne iş yapıyor ve kimdir merak ediliyor. Exatlon Challenge’ın 18 kişilik kadrosunda yer alan Elanur Polat, Twitch yayınları ile ismini duyurmayı başardı.
Peki Elanur Pat hakkında ne biliyoruz? Mesela kaç yaşında? Nereli?
ELANUR PAT KİMDİR?

30 Aralık 2000 tarihinde dünyaya gelen Elanur Pat aslen Ordu’ludur. Twitch’te RunalexX kullanıcı ismiyle açtığı yayınlarla meşhur olan Elanur Pat’ın ‘Bela’ isimli şarkısı ise Youtube’ta 20 milyonu aşkın izlenme aldı. 20 yaşında olan Elanur Pat, Bilgisayar Programcılığı 1. sınıf öğrencisi. Aynı zamanda Pat’ın WEB Developer & Grafik Tasarım işleriyle de ilgilendiği biliniyor. Yayıncılığa arkadaşlarının desteğiyle başladığını belirten Elanur Pat’ın şuanda Twitch’te 221 bin takipçisi bulunmaktadır. Elanur Pat’ın açtığı yayınlar 1 milyon aşkın görüntülenmeye ulaşmış durumda. Ayrıca 6 Mayıs 2017 tarihinde Youtube kanalı açan Elanur Pat’ın burada ise 200 bini aşkın takipçisi var.

Meşhur olmadan önce de sabahlara kadar oyun oynadığını belirten Elanur Pat’ın Instagram’da ise 690 bin takipçisi bulunan Pat’ın gönderileri ortalama 300 bin beğeni alıyor.

İlginizi Çekebilir

Aynur Doğan’dan Şivan Perver iddiası

Kürt şarkıcılar birbirine düştü şarkı yasaklama geldi. Şivan Perver, Aynur Doğan’a şarkı yşasağı koydu. Aynur …

Sınırsız Hosting