Ana Sayfa / İlginç / Elazığ kadın cinayetleri

Elazığ kadın cinayetleri

Bir günde 3 kadın öldürüldü Elazığ’da. En çok kadın cinayeti olan iller. Elazığ’da son bir günde üç kadın, erkekler tarafından katledildi. Hüsniye Keskinbaş, Nadir Üstün tarafından, Yasemin U., Yaşar U. tarafından ve Vahide Duran, M.K. adlı erkek tarafından öldürüldü.

Elazığ kadın cinayetleri 1 günde 3 kadın katledildi. 41 yaşındaki Nadir Üstün adlı erkek tartıştığı 29 yaşındaki Hüsniye Keskinbaş‘ı öldürdükten sonra cansız bedeni çöp toplama merkezinin yakınına attı. Kamera görüntülerinden belirlenen Üstün ile yardım ettiği öne sürülen Ö.D. yakalandı. Üstün, tutuklandı. Olay, Sarıçubuk köyünde meydana geldi. Çöp toplama merkezi yakınında cansız beden olduğu bildirilmesi üzerine olay yerine ekipler sevk edildi. Yapılan incelemede kadının, Tekirdağ’dan birkaç gün önce Elazığ’a gelen Hüsniye Keskinbaş olduğu belirlendi. İncelenen kamera kayıtlarından Nadir Üstün ile Ö.D.’yi yakalayarak gözaltına aldı. Ö.D.’nin aracında yapılan aramada suç aletleri bulundu. Üstün, sorgusunda cinayeti itiraf etti.

BirGün’ün aktardığına göre, diğer iki kadın cinayeti ise Doğukent Mahallesi’nde gerçekleşti. Yaşar U. ve Yasemin U. arasında oğullarının düğününde çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavgada, Yaşar U. eşine ve kızına ateşli silahla saldırdı. 112 Acil Sağlık ekiplerince Fethi Sekin Şehir Hastanesi’ne kaldırılan yaralılardan anne Yasemin U. müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Katil, olaydan sonra kaçtı.

Vahide Duran adlı kadın ise kardeşi M.K. tarafından katledildi. Saldırgan gözaltına alındı.

İlginizi Çekebilir

Su altı yanardağa patladı

Su altındaki yanardağ patladı dumanlar gökyüzünü kapladı. Japonya’da denizdeki yanardağ lav püskürtmeye başladı. Su altındaki …

Sınırsız Hosting