Ana Sayfa / Kadınca / Elif Çakır türbandan çıktı

Elif Çakır türbandan çıktı

Elif Çakır, başörtüsünden çıktı, permalı ve boyalı saçlarıyla artık daa çok ekranlara çıkarak modern Türk kadını imajı çıkacak. Bir dönem Kabataş olaylarını ortaya atan Elif Çakır makas değiştirdi, kendine yeni bir yol haritası çizerek muhafazakar kimliğinden sıyrılarak liberal demekrot ve magazinel bir kadın faktörü olma yolunda önemli bir aşamaya geçti. Karar gazetesi yazarı Elif Çakır başörtüsünü çıkararak okuyucularının karşısına çıktı

Elif Çakır başörtüsü çıkarmasıyla gündem oldu. Muhafazakar kadın yazar rolünü terk eden Elif Çakır’ın artık modern dünya kadını rolüyle daha etkili yazılar yazacağı ve Karar Gazetesi’nin yüzü olacağı belirtiliyor.

Karar gazetesinin başörtülü yazarı Elif Çakır, başörtüsünü çıkararak okuyucularının karşısına çıktı.

Karar gazetesindeki köşesinde daha önce fotoğrafı başörtülü olan Elif Çakır’ın köşesindeki yeni fotoğrafı ise başörtüsüz bir şekilde yer aldı.

Elif Çakır aldığı bu kararla ilgili henüz bir açıklama yapmadı. İlerleyen günlerde bu kararla ilgili açıklama yapması beklenen Çakır’ın aldığı karara destek verenlerin yanı sıra eleştirenlerin olduğu görüldü.

İlginizi Çekebilir

Yusuf Yazıcı evlendi

Yusuf Yazıcı ile Melisa Aslı Pamuk evlendi.  Ünlü oyuncu Melisa Aslı Pamuk’un ile milli futbolcu …

Sınırsız Hosting