Ana Sayfa / Kadınca / Elif Dürüst nereli, yaşı ve neci?
ELİF DÜRÜST KİMDİR

Elif Dürüst nereli, yaşı ve neci?

Elif Dürüst aslen nereli, kaç doğumlu ve neci bilgileri. Elif Dürüst sosyetik güzel olarak ün salmış bir hanımefendi. Evlilikleri ve boşanmalarıyla gündeme gelmişti şimdi de yeni bir aşk iddiasıyla gündemde. Adı Ahmet Hakan ile aşk dedikodusuna karışan Elif Dürüst kimdir merak ediliyordu.

Elif Dürüst ile Ahmet Hakan aşk yaşıyor mu sorusu soruluyor. Elif Dürüst kim ve kimin kızı zengin mi soruları. Elif Dürüst ne mezunu ve işi ne soruları. Türkiye yeni bir gündemle sarsılıyor. Kanal D ana haber spikeri ve Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan ile Elif Dürüst arasında aşk var mı sorusu. Gazeteci yazar Ahmet Hakan ile sosyetik güzel Elif Dürüst’ün aşk yaşadığı iddia edildi.

ELİF DÜRÜST KİMİNLE EVLİYDİ NE ZAMAN BOŞANDI
Elif Dürüst Kanlıca’da villada yaşıyor ve iddialara göre Ahmet Hakan da o villada uzun zaman geçiriyor. Ünlü gazeteci Ahmet Hakan ile sosyetik güzel Elif Dürüst’ün aşk yaşadığı iddialarıyla ilgili olarak Sözcü gazetesinden Ünal Demirkaya ilginç ayrıntıları gündeme taşıdı.
“Güvenilir kaynaklardan edindiğim bilgiye göre 3.5 aydır birlikte olan sevgililer, dışarıya çıktıklarında görüntülenmemek için arkadaş grubuyla gezmeyi tercih edip, baş başa Dürüst’ün Kanlıca’daki muhteşem villasında buluşuyor.

AHMET HAKAN ELİF DÜRÜST AŞKI NE ZAMAN BAŞLADI

Ahmet Hakan aşk hayatıyla da bol bol gündeme gelen bir köşe yazarı. Ünlü sevgilileri ile tanınıyor. Bodrum’da arkadaş ortamında tanışan ikili, İstanbul’a döndükten sonra daha sık görüşmeye başlamış ve ilişkileri aşka dönüşmüş.

Sevgililer şu sıralar Elif Dürüst’ün Kanlıca’daki muhteşem villasında bir araya geliyor. Hatta Ahmet Hakan çalışmalarını bazen Elif Dürüst ün evinden yürütüyor. Geçtiğimiz eylül ayında Elif Dürüst villasını İnstyle dergisine açmıştı. Hakan’ın sosyal medya hesabından ‘Çalışıyoruz’ notuyla paylaştığı fotoğraflarda Dürüst’ün evinde olduğu görülüyor. Aynı fotoğrafa Dürüst’ün ‘Hoş geldin’ yorumu yazdığı görülüyor.

Hareketli aşk hayatıyla magazin sayfalarında boy gösteren Ahmet Hakan’ı konuyla ilgili bilgi almak için aradım. Hakan, “Bu önemli bir haber değil. Boş verin böyle işleri” diyerek konuyla ilgili başka yorum yapmadı.” (Sözcü)

 

İlginizi Çekebilir

Berkcan Güven dolandırıldı

Fenomen Berkcan Güven, Alizade tarafından dolandırılmış. Sosyal medya fenomeni Berkcan Güven katıldığı bir programda beraber …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting