Ana Sayfa / Kadınca / Elif Türkmen CHP’den istifa ediyor
ELİF DOĞAN TÜRKMEN

Elif Türkmen CHP’den istifa ediyor

CHP’de fatura yüzünden istifası istenen Adana Milletvekili Elif Türkmen. Elif Doğan Türkmen, kaç doğumlu, nereli ve asıl mesleği bilgilerini topladık. 1 milyon 200 bin liralık fatura nedeniyle gündemegelen CHP Milletvekili Elif Doğan Türkmen partiden gidecek çünkü istifasını Kemal Kılıçdaroğlu istedi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 1.2 milyonluk liralık iletişim harcamasıyla gündeme gelen Adana Milletvekili Elif Türkmen’in, Meclis Başkanlık Divanı’ndan istifasını istedi.

CHP Adana milletvekili Elif Doğan Türkmen partisinden istifa ediyor. Kemal Kılıçdaroğlu. Elif Doğan Türkmen’in istifasını istedib CHP’den, 1.2 milyon liralık iletişim harcamasıyla gündeme gelen Adana Milletvekili Elif Türkmen’le ilgili bir adım geldi.
Parti lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Türkmen’in, Meclis Başkanlık Divanı’ndan istifasını istedi.

ELİF TÜRKMEN NERELİ, NECİ VE YAŞI
Cumhuriyet Halk Partisi Adana 1 .sıra Adayı.1962 yılında Adana’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Adana’da tamamladı. Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ni bitirerek avukatlık mesleğine başlayan Türkmen, Adana İş Kadınları Derneği (İŞKAD) Yönetim Kurulu Başkanlığı, Kadın Adayları Destekleme ve Eğitme Derneği (KADER) üyeliği, Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED) Kadın Komisyonu Başkan Yardımcılığı, TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Adana İl üyeliği görevlerini yürütmektedir. Türkmen evli ve 1 çocuk annesidir.

ELİF DOĞAN TÜRKMEN NEDEN GÜNDEME GELMİŞTİ

CHP’de istifası istenen Elif Doğan Türkmen sınırsız iletişim harcamasıyla haber olmuştu. İşte o tarihteki haberlerden bir bölüm: Anayasa değişikliğinin ardından tatile giren TBMM’de kulisler ilginç bir haberle çalkalanıyor. Haberleşme giderlerini TBMM’nin karşıladığı Başkanlık Divanı üyelerinden birinin 1 milyon 200 bin TL’lik faturası, Meclis’i karıştırdı. Divan üyeleri konuyu gündeme getirdi, ancak isim telaffuz edilmedi. Dün akşam saatlerinde de, ‘rekor’ kıran vekilin CHP’li kâtip üye Elif Doğan Türkmen olduğu ortaya çıktı. Bu rakama, Türkmen’in hem telefon konuşmaları hem de Adana’daki seçmene özel günlerde gönderdiği mektuplar neden oldu.
TÜRKMEN: ŞOK OLDUM

Habertürk Gazetesi’nden Saliha Çolak’ın haberine göre, Fatura nedeniyle Türkmen’e CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun da tepki gösterdiği öğrenildi. Türkmen konuya ilişkin “Haberim yok. Mesaj, ara ara da mektup gönderiyoruz. Kimden kaça aldıklarını hiç bilmiyorum. Henüz öğrendim. Çok çok üzüldüm. Çünkü Meclis’teki tuvaletin ışığını bile söndürürüm. Gerçekten şok oldum. Keşke uyarsalardı, bugüne kadar kimse söylemedi. Bu hizmetin bu kadar pahalı olduğunu bilsem kullanmazdım. Bundan sonra kontrol etmeden zaten kullanmam” dedi.

 

İlginizi Çekebilir

Yeni öğretmen ataması tarihi

Öğretmen ataması, kaç öğretmen atanacak hangi branşlarda öğretmen alınacak MEB açıklıyor. Milli Eğitim Bakanı Yusuf …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting