Ana Sayfa / Kime Ait / Eljif Elmas 16 Milyon Euro’ya Napoli’de

Eljif Elmas 16 Milyon Euro’ya Napoli’de

Fenerbahçe Eljif Elmas transferinden kaç para kazandı, Fener’in sattığı en pahalı oyuncu kim soruları. Spor haberleri ve son transfer haberleri. Uzun zamandır transferi gündemde olan Fenerbahçe’nin Makedon futbolcusu Eljif Elmas, İtalyan devi Napoli’ye transfer oldu. Eljif’in, 16 milyon euro bonservis bedeliyle transfer olduğu öğrenilirken, bonuslarla birlikte bu rakamın 17.5 milyon euro (111 milyon TL) olacağı belirtiliyor.

Napoli Eljif Elmas için Fenerbahçe7ye 16 Milyon Euro Türk parasıyla 111 milyon lira ödeyecek. Sarı lacivertli kulübün Eljif Elmas’Tan kasası doldu. Fenerbahçe, Eljif Elmas’ın Napoli’ye transfer olduğunu açıklarken, oyuncuya resmi siteden veda etti.

FB TARİHİNİN SATILAN EN PAHALI FUTBOLCUSU ELJİF ELMAS

Eljif Elmas Fenerbahçe’ye tarihinde en çok para kazandıran futbolcu olarak yine bir rekora imza attı. Sarı lacivertlilerde Eljif Elmas, 16 milyon euroya transfer olan Moussa Sow’u geride bırakırken, Fenerbahçe tarihinin en pahalı satışı oldu.

Kulüpten yapılan açıklama şöyle:

“Kulübümüz, futbolcumuz Eljif Elmas’ın transferi konusunda İtalya’nın Napoli ekibi ile anlaşma sağlamıştır. Oyuncumuz İtalya’ya giderek, prosedürleri tamamladıktan sonra yeni kulübüne imza atacaktır.

Genç yaşında formamızı giyen ve Fenerbahçemizin bir taraftarı olma gururunu yaşayan, sahip olduğu potansiyel ve renklerimize duyduğu bağlılıkla armamızı başarıyla taşıyan Eljif’e tüm katkıları için teşekkür ediyor; başarılarla dolu bir gelecek diliyoruz.

Futbolcumuzun, formasını taşıyacağı yeni takımında Fenerbahçemizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyoruz.

Yolun açık olsun Eljif Elmas.

İlginizi Çekebilir

İstanbul’da ulaşıma kısıtlama 1 Mayıs

1 Mayıs İstanbul ulaşıma kısıtlama ve kapanacak güzergahlar. İstanbul 1 Mayıs gösterileri ve taksim yasağı. …

Sınırsız Hosting