Ana Sayfa / Genel / Elon Musk Tek Dünya Devletine karşı çıktı

Elon Musk Tek Dünya Devletine karşı çıktı

Küreselciler arasında anlaşmazlık mı var Elon Musk ne demek istedi soruları. Tek dünya devleti isteyen küreselci çeteye Elon Musk durun dedi bakın hangi örneği verdi.

Elon Musk, tek dünya devleti fikrine karşı çıktı. Şeytani bir plan olarak uygulanmak istenen tek dünya devleti fikri küreselciler arasında anlaşmazlık çıkardı. Dünya Hükümet Zirvesi’nde Elon Musk, tek bir küresel hükümetin tehlikelerine karşı uyarıda bulundu. Hükümetler arasında artan iş birliğinin “medeniyet riski yaratacağını” belirten Musk, ayrı medeniyetlerin yaşayacağı düşüşlerin ve yükselişlerin bütün insanlığın yok olmasına engel olacağını savunarak, “Roma düşerken İslam yükseliyordu” dedi.

Twitter, SpaceX ve Tesla’nın CEO’su Elon Musk, Dubai merkezli Dünya Hükümet Zirvesi’nde video bağlantısı aracılığıyla konuştu. Musk, dünyada tek bir siyasi otorite fikrini eleştirdi.

Musk, “Bu (konferansın) isminin Dünya Hükümetleri Zirvesi olduğunu biliyorum, ancak bence gerçekten tek bir dünya hükümetine dönüşmekten biraz endişe duymalıyız” dedi.

“ROMA DÜŞERKEN İSLAM YÜKSELİYORDU”

Hükümetler arasında çok fazla iş birliği yapılmasının “medeniyet riski yaracağını” ileri süren Musk, tamamen birbirine bağlı olmadıkları için, ayrı medeniyetlerin tarihsel yükselişinin ve düşüşünün “bir bütün olarak insanlığın kıyameti anlamına gelmediğini” açıkladı.

Musk, “Roma düşerken İslam yükseliyordu” diyerek o dönemde teknoloji ve bilimdeki gelişmelere işaret etti.

“TOPLU YOK OLUŞA ENGEL OLMAK İÇİN BİRBİRİNDEN AYRI UYGARLIKLARIN VARLIĞI ÖNEMLİ”

Musk, dünyanın “uygarlığın bir kısmında bir şeyler ters giderse, her şeyin çökmemesi ve insanlığın ilerlemeye devam etmesi için bir miktar medeniyet çeşitliliğine ihtiyacı olduğunu” öne sürdü.

“Hükümetlerin geleceğini şekillendirmeye adandığı” belirtilen Dünya Hükümet Zirvesi’nde, insanlığın karşı karşıya olduğu sorunları çözmek için teknoloji kullanımının önemi ön plana çıkıyor.

İlginizi Çekebilir

“Bahçeli, AKP’ye rest çekemez”

Devlet Bahçeli’nin, dünya yıkılsa Cumhurbaşkanı Erdoğan’a rest çekemeyeceği AKP ile asla yolunu ayırmayacağı öne sürüldü. …

Sınırsız Hosting