Ana Sayfa / Ekonomi / Emekli Bayram ikramiyesi 2023 yükseliyor

Emekli Bayram ikramiyesi 2023 yükseliyor

2023 emekli bayram ikramiyesi ne kadar olacak ne kadar artacak sorusu. Ramazan ve Kurban Bayramı için emekli bayram ikramiyesi’nin bu yıl 5 bin lira civarında olması bekleniyor.

Emekli 2023 bayram ikramiyesi tutarı ne kadar olacak, bayram ikramiyesine ne kadar zam yapılacak şimdiden konuşulmaya başlandı. emekliye bayramlarda 5 bin lira verilmesi muhtemel. Emeklilerin bayram ikramiyesi arttırılacak

Emekliler ile ilgili önemli düzenleme i Ramazan ve Kurban bayramlarında verilen emekli ikramiyesi olacak. Bunların yükseltilmesine dönük de bir çalışma da yapıldığı belirtiliyor.

Meclis seçim nedeniyle en geç mart ayında kapanacağı için ikramiyeler ile ilgili düzenlemenin bu süreçte yapılması gerekiyor. Halen bin 100 lira olan emekli ikramiyelerine enflasyona göre bir artış yapılması bekleniyor.

MEMUR-EMEKLİ 2023 REFAH PAYI YZDE 40 MI?

MEMUR VE EMEKLİLERE REFAH payı yüzde 40 olarak mı uygulanacak iktidara yakın gazeteler hangi rakamı verdi bilgisi.

Sabah Gazetesi’nden Zübeyde Yalçın’ın haberine göre Asgari ücretliden sonra memur ve emekli maaşlarının düzetilmesi için hazırlıklar yapılıyor. Memurlara ve emekliye enflasyon rakamlarının üzerinde zam verilmesi planlanıyor.

EMEKLİYE EN AZ YÜZDE 30

Ocak ayı enflasyonu ile birlikte emekli maaşlarındaki artış da ortaya çıkacak. Bu oranın yüzde 16 -17 civarında olması bekleniyor. Ancak Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ın bu rakamı düşük bulduğu ve ilgili kurumlara emekliye refah payı verilmesi için çalışma yapılması talimatı verdiği belirtiliyor.

AK Parti’de, refah payı ile birlikte emekli maaşlarında en az yüzde 30 bir artış olacağı konuşuluyor. Bu rakamın üstüne çıkılıp çıkılamayacağına da bakıldığı ve yüzde 40’lara varan bir artışın bile gündeme gelebileceği belirtiliyor.

İlginizi Çekebilir

İstihdam fuarı Kayseri’de

İşsizler için iş bulma fuarı Kayseri’de düzenlendi. Kayseri İstihdam fuarı ilgi çekti. Kayseri Valiliğinin öncülüğünde …

Sınırsız Hosting