Ana Sayfa / Kime Ait / Emekli kurban ikramiyesi ne zaman?

Emekli kurban ikramiyesi ne zaman?

Kurban bayramı ikramiyelerinin emeklilerin hesabına 5-9 Ağustos 2019 tarihleri arasında yatması bekleniyor. Bu yıl emekliye kurban bayramı ikramiyesi kaç lira ve ne zaman ödenecek emeklilerce merak ediliyor. Bayram ikramiyesini hangi emekliler ve kimler alabiliyor yeniden yazdık. Emekliler bayram hazırlıklarını sürdürürken ikramiyelerinin ne zaman yatacağını merak ediyor. Bu sene Kurban Bayramı 11-14 Ağustos tarihleri arasında kutlanacak. Buna göre de ikramiyelerin 5-9 Ağustos tarihleri arasında ödenmesi bekleniyor

Kurban Bayramı 2019 yaklaştı ve emekliler bayram ikramiyelerinin ne zaman hesaplarına yatacağını merak ediyor. Bu yıl emekliye kurban bayramı ikramiyesinin 5-9 ağustos 2019 tarihleri arasında hesaplarına yatması bekleniyor. hangi emekliler ve kimler bayram ikramiyesi alabiliyor ayrıntıları.

Bayramlarda emeklilere bin liralık ikramiye veriliyor. Milyonlarca emekli bayramda maddi açıdan rahat nefes alabilmek için dört gözle emekli ikramiyelerinin hesaplarına yatacağı tarihi araştırıyor. 2019’da Kurban Bayramı’nın 11-14 Ağustos tarihlerine denk gelmesi ile ikramiyelerin 5 ila 9 Ağustos tarihleri arasında ödenmesi bekleniyor. Bu tarihten önce emekli olanlar bin TL’lik bayram ikramiyesinden yararlanabilecekler.

YENİ EMEKLİ OLANLAR FAYDALANABİLECEKLER Mİ?

2019’da Kurban Bayramı’nın 11-14 Ağustos tarihlerine denk gelmesi ile ikramiyelerin 5 ila 9 Ağustos tarihleri arasında ödenmesi bekleniyor. Bu tarihten önce emekli olanlar bin TL’lik bayram ikramiyesinden yararlanabilecekler.

İKRAMİYE ALABİLECEK EMEKLİLER KİMLER?

-SSK, Bağ-Kur ve emekli sandığı emeklileri

Şehit yakınları ve gaziler

– Ölüm aylığı alanlar

– Vazife ve harp malullüğü aylığı alan er ve erbaşlar,

– Geçici köy korucuları

– Şeref aylığı alanlar

– Şampiyon sporcular,

– Kore, Kıbrıs ve İstiklal Savaşı gazileri,

– Terörden zarar görmesi nedeniyle aylık bağlanan siviller ve hayatını kaybedenlerin hak sahipleri bayram ikramiyesinden faydalanabilecekler.

İlginizi Çekebilir

İstanbul’da ulaşıma kısıtlama 1 Mayıs

1 Mayıs İstanbul ulaşıma kısıtlama ve kapanacak güzergahlar. İstanbul 1 Mayıs gösterileri ve taksim yasağı. …

Sınırsız Hosting