Ana Sayfa / Ekonomi / Emekliye uygun nakit kredisi

Emekliye uygun nakit kredisi

Emekliye kredi veren en iyi iki banka. Emekliye nakit deseteği. Yap Kredi ve Denizbank’tan emekliye uygun kredi. 2 milyon emekli faydalanabilecek… Başvuran 55.000 TL ödemeyi alacak! Para anında maaş hesabınıza yatacak!

Emeklilere en uygun kredi veren 2 banka.

Emeklilerin cebini şenlendirecek haber iki bankadan geldi. Başvuru yapan emekliler nakit ihtiyaçlarını karşılamak için anında 55 bin TL ödeme alacak. İşte detaylar…

Denizbank ile Yapı Kredi maaşlarını bankalarından alan emekliler için yeni bir kredi kampanyasına imza attı. Maaşlarını bankadan alan emekliler için uygun faizlerle kredi imkanı sunan bankalar, müşterileri olmayan emeklilere de kredi notlarına bakarak 55 bin TL ödeme yapacak.

55 bin TL’lik krediden yararlanmak isteyen emekliler başvuru yapmaları halinde 24 aylık vade ile kredi ödeme tablosu oluşturmak zorundalar. 36 aylık vadeyle ödeme tablosu oluşturmak isteyenler de 49 bin TL’yi bulan kredi için başvurularını yine Denizbank ile Yapı Kredi Bankalarına yapacak.

BAŞVURULAR BAŞLADI

Kredi imkanından yararlanmak isteyen müşteriler şubeye gitmeden başvurularını internetten yapabilecek. Denizbank’ın sunduğu krediyi kullanmak isteyenler aynı zamanda SMS yolu ile de başvuru yapacak. Bu işlem için Kredim yazıp boşluk bırakarak T.C kimlik numarası ve yine boşluk bırakarak doğum tarihinizi yazdıktan sonra 3280’e mesaj yollayarak kredi başvurusu yapabilirsiniz.

emeklilere kredi

Yapı Kredi’nin sunduğu krediden yararlanmak isteyenler de yine T.C kimlik numaraları, aylık gelirleri ve doğum tarihlerini boşluk bırakarak yazdıktan sonra 4411’e mesaj göndererek SMS ile başvurularını kolaylıkla yapabilecekler.

İlginizi Çekebilir

Bitcoin ödül yarılanması (halving) ne

Bitcoin halving ne demek, Bitcoin yarılama ne demek, Bitcoin ödül yarılanması ne ne olur nasıl …

Sınırsız Hosting