Ana Sayfa / Genel / Emrah Uçar öldü

Emrah Uçar öldü

Adana ölen spor eğitmeni Emrah Uçar. Adana’da, odasında bulunan elektrikli soba sebebi ile çıkan yangında spor eğitmeni Emrah Uçar hayatını kaybetti. Uçar’ın cansız bedenini annesi Hafize Uçar buldu. Olay ile ilgili soruşturma devam ediyor.

Emrah Uçar öldü Adana’da. Adana’nın Kozan ilçesinde bulunan Tufanpaşa Mahallesi Eker Sokak’taki bir binanın üçüncü katında oturan Hafize Uçar, saat 05.00 sıralarında evi saran duman sebebi ile uyandı.

Uçar, yangının çıktığını fark edince oğlu Emrah Uçar’ın (35) odasına gitti. Oğlunun odasında yoğun dumanla karşılaşan kadın, hareketsiz yatan oğlunu görünce 112 Acil Çağrı Merkezi’nden yardım istedi. İhbar üzerine gelen ekipler, yangını söndürdü. Ekipler, Emrah Uçar’ın hayatını kaybettiğini anne Uçar’a açıkladı. Uçar’ın yatağının yakınında elektrikli sobası bulunduğu, yangının devre devre sonucu çıkmış olabileceği ihtimali üzerinde durulduğu belirtildi.

6069498.jpg

Emrah Uçar’ın cenazesi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olay ile ilgili olarak soruşturma devam ediyor.

6069496.jpg

İlginizi Çekebilir

Yanmış tencere tava temizliği

Mutfakta yanan tencere ve tavalar nasıl temizlenmeli, yanmış tava ve tencere temizliği için gerekli malzemeler. …

Sınırsız Hosting