Ana Sayfa / Spor / Emre Demir, Türk Messi olarak manşetlerde

Emre Demir, Türk Messi olarak manşetlerde

Kayserispor’dan Barcelona’ya transfer olan 17 yaşındaki futbolcu Emre Demir’in serbest kalma bedeli tam 400 milyon Euro. Emre Demir Türk futbolunun en genç ve en çok kazanan yıldızı oldu. 400 milyon euro serbest kalma maddesiyle Barcelona’ya imza atan Emre Demir, Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı ile röportaj verdi. Zor şartlarda yetişen Emre, “Tarif edilemez duygular yaşadım. Babam da bu hayali kuruyordu benimle. Bir sene gece gündüz beraberdik. Transfer gerçekleşince babam çok duygusallaştı ve ağladı” dedi.

Genç Türk Messi Emre Demir, Avrupa’da spor gazetelerinde manşetlerden düşmüyor. Emre Demir hem kendisini hem de ailesini kurtardı, zengin etti. Kayserispor’dan 2 milyon euro bonservis bedeliyle Barcelona’ya transfer olan Emre Demir, transfer sürecini anlattı. 2027’ye kadar 400 milyon euro serbest kalma maddesiyle dünya devine imza atan Emre, hayalini ve ailesinin kendisi için yaptığı fedakarlıkları anlattı.
İŞ GARANTİSİ
Emre Demir’in babası, Mersin’deki işini bırakarak Kayseri’ye geldi. Kulübün sağladığı imkanlarla yeni bir işe başladı. Emre’nin gelişimine destekte bulundu. Emre de babasının fedakarlıklarını vurguladı.

Barcelona'ya transfer olan 17'lik Emre Demir'den babası hakkında duygu dolu sözler

Emre, “Mersin’den ailecek geldik Kayseri’ye. Babam bu hayali kuruyordu. Biz bir sene gece gündüz beraberdik babamla. Transfer gerçekleşince çok duygusallaştı ve ağladı” diye konuştu.

Emre imza süreci hakkında, “Barcelona ile olan süreçler hakkında menajerim Ahmet abi (Bulut) bana bilgi vermiyordu. Bir gün aradı ve ‘İstanbul’a gidiyoruz, büyük bir takıma imza atacaksın’ dedi. Sözleşme imzalamak için yaşım tutmadığı için annem ve babam da geldi. Sonrasında sözleşmede Barcelona adını gördüm. Annem ve babam gözyaşlarını tutamadı” ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

Fenerbahçe Opet Sultanlar Ligi şampiyonu

Sultanlar Ligi 2023-2024 şampiyonu Fenerbahçe Opet oldu. voleybolda Fenerbahçe rakipsiz kaldı yine şampiyon hep şampiyon. …

Sınırsız Hosting