Ana Sayfa / İlginç / Emre Mor Fener yolunda
EMRE MOR TRANSFERİ

Emre Mor Fener yolunda

Fenerbahçe Emre Mor transferinde sona geldi. Fenerbahçe yeni sezon (2017-2018 sezonu) transfer döneminde büyük isimlerle anlaşıyor. Yaklaşık 1 aydır peşinde olduğu genç yıldız için Borussia Dortmund’a bir teklif sunan Fenerbahçe yönetimi, Alman kulübünden gelecek yanıtı bekliyor. Emre ise Fenerbahçe’ye “Tamam” dedi.

Fenerbahçe son dakika transfer haberlerine bir yenisi daha eklendi. Emre Mor Fenerbahçe forması giymeye çok yakın. aykut Kocaman da Emre Mor transferine onay veriyor. Jeremain Lens’in bonservisi için Sunderland ile anlaşamayan Fenerbahçe, rotasını çevirdiği Emre Mor’da son noktaya gelmek üzere. Yaklaşık 1 aydır 19 yaşındaki milli futbolcuyu kiralamak için görüşmelerini sürdüren sarı-lacivertliler, Borussia Dortmund’un son kararını bekliyor.

EMRE MOR KARİYERİ VE İSTATİSTİKLERİ

Geçen hafta kulübe gelen ünlü menajer Muzzi Özcan hakkında, “Oğuz Kaan Güçtekin’e profesyonel sözleşme imzalatmak için burada” denilse de aslında görüşmenin ana maddesinin Emre Mor olduğu öğrenildi. Bu görüşmede taraflar Mor’un transferinde, bu sezon için el sıkıştı. Artık gözler Emre’nin takımı Borussia Dortmund’tan gelecek yanıtta.. Lens için yapılan görüşmeler sonuç vermediği için rotayı Emre’ye çeviren F.Bahçe, hafta sonuna kadar 19 yaşındaki oyuncunun transferini bitirmeyi planlıyor. Transfere Aykut Kocaman’ın da onay verdiği kaydedildi.

16 Milyon Euro’ya Dortmund’a transfer olan milli futbolcu Emre Mor, Alman ekibinde çıktığı 19 maçta 1 gol, 3 asistlik performansa imza attı.

İlginizi Çekebilir

Arda Güler Bayern Münih yolunda

Bayern Münih, Arda Güler’i alıyor. Real Madrid başkanı, Arda Güler’i Bayern Münih’e satma kararı adı. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting