Ana Sayfa / Kadınca / En bencil burçlar

En bencil burçlar

Burçların en bencilleri. Hangi burç kadın ve erkeği bencildir kendisinden başkasını düşünmeyen egoist burçlar sıralaması.

Bencil burçlar. Hangi burçtan olanlar bencildir ve kendilerinden başkasını düşünmez haberi. Her bir burç kendince bir bencilliğe sahiptir. ama bazı burçlar kendinden başkasını düşünmez. İşte bu burcun temsilcilerine dikkat etmeniz gerekir. Çünkü sonunda hayal kırıklığına uğrayacak olan sizsiniz.

KOÇ BURCU

Koç, bencilliğin krallarıdır çünkü birçok yönden kendi çıkarlarını kollarlar. Ama bencilliklerini her zaman gösterirler çünkü her zaman istediklerini elde etmek isterler. Onlar için her şeyden önce hedefleri ve fikirleri vardır.

BOĞA BURCU

Boğa burçları kendini beğenen ve bencil olarak bilinizler. Boğa burcunun bencil olması şu şekilde olur bu burcun temsilcileri her zaman her şeyde az da olsa kişisel çıkar ararlar. Genellikle egoizm onlar için normaldir.

İKİZLER BURCU

İkizler genellikle aşırı özgüvenlidir, bu durum da onları son derece bencil yapar. Çoğu zaman rollerinin veya imajlarının bir parçası olarak dünyadaki her şeyi bildiklerini düşünürler. Yani ikizlerin narsisizmleri bencilliğe dönüşebilir,

YENGEÇ BURCU

Kanserler için diğer insanların ruh hali yoktur. İyi bir ruh halindeyseler, o zaman her şey yolundadır ve eğer kötü bir ruh halindeyseler, o zaman her şey ve herkes kötü olmalıdır. Bencillikleri en yüksek seviyede değildir ama kendilerini düşünmek konusunda da baya iyidirler.

ASLAN BURCU

Doğuştan egoist. Egosu evren kadar şişirilmiştir. Aslanlar en karşı konulamaz, en zeki ve en bilge olduklarını düşünürler. Genellikle bunun doğru olduğu ortaya çıkar, ancak çoğu durumda bu nitelikler Aslanlar tarafından biraz abartılır. Aslanlar her durumda ve ortamda önce kendilerini düşünürler onlar iyi ve güvendeyse herkes iyi ve güvendedir.

BAŞAK BURCU

Başak en hoş tiplerden biridir çünkü bu insanlar kendilerine diğerlerinden daha iyi bakar ve kendilerini kontrol altında tutarlar. Bununla birlikte, bazen bu burcun insanları, sadece çıkar sağlamak için bencillik gösterebilirler. .

İlginizi Çekebilir

Gaddar’da Adnan Oktar ve kedicikler sahnesi

Gaddar dizisi Adnan Oktar örgütünü işliyor. Adnan Oktar ve kedicikleri Gaddar dizisinin konusu lodu. Gaddar …

Sınırsız Hosting