Ana Sayfa / Genel / En büyük elmasa 2 milyar dolar

En büyük elmasa 2 milyar dolar

Bu elmasın değeri tam 2 milyar dolar. dünyanın en değerli ve en büyük elması açık arttırma ile satılacak. Dünyanın en büyük elmas madenciliği şirketi Alrosa, en büyük değerli elmaslarından birisini açık artırmaya çıkarıyor.

Elmas satışı ve elmas açık arttırması 2021. Cevizden büyük elmasın satışı ve satıx rakamı en az 2 milyar dolar olması bekleniyor. Elmas ticareti dünyanın en karlı işi. Bir cevizden biraz daha büyük olan 242 karatlık elmas, 14-21 Mart tarihinde Dubai’de sergilenecek. Müzayede sonucunu 22 Mart’ta açıklayacak olan Alrosa, söz konusu elmasın başlangıç satış fiyatının 2 milyar doların üzerinde olacağını açıkladı.

Elmas, yaklaşık 10 yıl önce Rusya’nın Nurbinskaya bölgesinde keşfedildi. Şirket ayrıca, Alrosa’nın 100. uluslararası müzayedesinde 190.7 karat ve 136.2 karatlık iki değerli mücevherle birlikte birçok değerli taşı satışa çıkaracağı belirtildi.

Corona virüsü salgını nedeniyle 2020’nin ilk yarısında durma noktasına gelen değerli taş fiyatları toparlanma sürecine girdi.

Değerli okurlarımız en pahalı elmas satışı haberini verdik. Siz de Elmas ve elmas haberleri ile ilgili daha geniş bilgi almak isterseniz, “Saf elmas, Elmas kaç TL, 1 karat elmas kaç TL, Elmas Fiyatları, Gerçek elmas fiyatları, Elmas Nasıl ANLAŞILIR, Ham elmas, Kaşıkçı elmas” terimlerini google da aratabilir ve bilgi bulabilirsiniz.

 

İlginizi Çekebilir

Korhan Berzeg gizemi çözüldü

Kayıp ekonomist Korhan Berzeg’i yaban hayvanları parçalamış. Kayıp ekonomist gizemi çözüldü. Balıkesir’in Gönen ilçesinde tatil …

Sınırsız Hosting