Ana Sayfa / Kadınca / En hızlı seçmen Sezen Aksu oldu

En hızlı seçmen Sezen Aksu oldu

Sezen Aksu daha oy verme işlemi başlamadan oy kullanacağı okula gitti, oy kullanamayıp bol bol fotoğraf çektirip evine döndü. Ünlü sanatçı Sezen Aksu, Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde Beykoz’da bulunan Sedat Simavi ortaokuluna erken gelince oyunu kullanamadı. Minik serçe lakaplı sanatçı oy verme işleminin henüz başlamamasından dolayı oyunu kullanamayınca tekrar geleceğini söyleyip okuldan ayrıldı.

Oy kullanamayan ünlülerden biri de Sezen Aksu oldu nedeni ise daha oy verme işlemi başlamadan sabahın köründe sandık başına gitmesi. Sezen Aksu öğleden sonra oyunu kulanabildi ancak en hızlı seçmen ünvanını da eline almışoldu bol bol ha.ber oldu.

Ünlü sanatçı Sezen Aksu, Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde oy kullanmak üzere sabahın erken saatlerinde Beykoz’da bulunan Sedat Simavi ortaokuluna geldi.

‘DAHA SONRA GELECEĞİM’

Ancak ünlü sanatçı oy verme işleminin henüz başlamamasından olduğundan dolayı oyunu kullanamadı. Oyunu daha sonra kullanmaya geleceğini söyleyen Aksu, okuldan ayrıldı. Öte yandan, vatandaşlar ünlü sanatçıya yoğun ilgi gösterdi. Sezen Aksu, hayranlarıyla fotoğraf çektirdi.

İlginizi Çekebilir

Nemo Eurovision 2024’ü kazandı

Eurovision 2024 şarkı yarışmasını İsviçre kazandı. İsviçreli Nemo Eurovision7u kazandı. İsveç’in Malmö kentinde, bu yıl …

Sınırsız Hosting