Ana Sayfa / Yaşam / Enver Öktem nereli, neci ve ölüm tarihi

Enver Öktem nereli, neci ve ölüm tarihi

Kazada ölen eski CHP milletvekili Enver Öktem aslen nereli, neci kaç doğumlu ve Enver Öktem cenazesi ne zaman bilgileri. CHP eski İzmir Milletvekili, 60 yaşındaki Enver Öktem, Ankara’da geçirdiği trafik kazasının ardından kaldırıldığı hastanede kurtarılamadı.

Enver Öktem öldü cenazesi ne zaman ve nereye gömülecek bilgileri. Kazada ölen CHP eski milletvekili Enver Öktem. aza Bağlıca Bulvarı üzerinde saat 12.30 sıralarında meydana geldi. 22’nci dönem CHP İzmir Milletvekili Enver Öktem’in kullandığı otomobil 566 sefer sayılı belediye otobüsüyle çarpıştı. Kaza sonrası Öktem araç içinde sıkıştı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Öktem itfaiye ekipleri tarafından sıkıştığı yerden kurtarılarak hastaneye kaldırıldı. Daha sonra Güven Hastanesine kaldırılan Öktem yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

ENVER ÖKTEM HANGİ DÖNEM MİLLETVEKİLLİĞİ YAPTI

22. Dönem Milletvekili Enver Öktem için yarın saat 11.00’de Türkiye Büyük Millet Meclisinde tören yapıldıktan sonra Kocatepe Camiinde kılınacak öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilmesi bekleniyor. Enver Öktem’in hayatını kaybettiği Güven Hastanesi’nden yapılan açıklama şu şekilde:” TBMM 22. Dönem Milletvekili Sayın Enver Öktem geçirdiği araç içi trafik kazası sonrası ilk müdahalesi başka bir hastanede yapılarak hastanemizin acil servisine saat 13:00’da bilinci kapalı hipoksik kalmış, ve solunum cihazına bağlanmış olarak getirilmiştir. Yapılan ilk tetkik ve muayenesinde ciddi ve yaygın beyin kanaması her iki akciğerde kan ve hava toplanması saptanmış yoğun bakım ünitesine alınarak tedavisine başlanmıştır. Yapılan tüm müdahalelere rağmen Sayın Enver Öktem’i sat 15:15’te kaybetmiş bulunmaktayız. Ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileriz.Öktem, DİSK Genel Başkan Yardımcılığı ve OLEYİS Genel Başkanlığı yapmıştı. Bir dönem milletvekilliği yapan Öktem görevi bitince Ankara’da restoran işletmeye başladı.

İlginizi Çekebilir

Samsun’da halay kavgası, 4 yaralı

Halay çekme kavgasında kan aktı. Vezirköprü’de halay nedeniyle kavga eden grup birbirini yaraladı. Samsun’un Vezirköprü …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting