Ana Sayfa / Manşet / Enzo Fernandez 121 milyon Euro’ya Chelsea’de

Enzo Fernandez 121 milyon Euro’ya Chelsea’de

Enzo Fernandez futbol transfer rekorunu kırdı. Chelsea Enzo Fernandez’i 121 milyon Euro’ya aldı. Chelsea, Benfica’nın orta saha oyuncusu Enzo Fernandez’i 121 milyon euro bonservis karşılığında transferin son günü kadrosuna kattı.

Enzo Fernandez, rüyasında bile göremeyeceği bir rakama İngiltere’ye transfer oldu. Transfer perdesinin son gününde rekor geldi. İngiltere Premier Lig takımlarından Chelsea, Arjantinli futbolcu Enzo Fernandez’in transferi konusunda kulübü Benfica ile anlaştı.

BENFİCA KASASINI DOLDURDU

Benfica Kulübü’nden yapılan açıklamaya göre taraflar, 22 yaşındaki orta saha oyuncusunun transferi için el sıkıştı. Transferin 121 milyon avro karşılığında gerçekleştiği belirtildi.Enzo Fernandez, Jack Grealish’i geride bıraktı
2031’e kadar Stamford Bridge’de

İNGİLTERE TRANSFER REKORU KIRDI

Fernandez böylece 2021 yazında 117,5 milyon avro bonservis bedeliyle Aston Villa’dan Manchester City’ye transfer olan Jack Grealish’e ait Premier Lig rekorunu kırdı.

Profesyonel kariyerine, altyapısından yetiştiği River Plate’te başlayan ve 2022 yazında Benfica’ya giden Fernandez, 2022 FIFA Dünya Kupası’nı kazanan Arjantin Milli Takımı’nda da oynuyor.NE OLDU? Chelsea, Benfica forması giyen Enzo Fernandez’i 121 milyon euro’luk rekor bonservis ücreti karşılığında transfer etti. Geçtiğimiz sezon Manchester City’nin Jack Grealish için ödediği 100 milyon sterlin, ligde ödenen en yüksek bonservisti. Benfica, Arjantinli oyuncuyu ağustos ayında 10 milyon sterlin karşılığında kadrosuna katmıştı. Son olarak Katar’da düzenlenen Dünya Kupası’nda milli takımıyla şampiyonluk yaşayan Fernandez, turnuvanın en iyi genç oyuncusu seçilmişti.
FERNANDEZ İÇİN SIRADA NE VAR? Chelsea, 3 Şubat’ta Fulham’a ve 11 Şubat’ta West Ham’a karşı oynayacak. Fernandez için fazla bir hazırlık süreci olmayabilir.

İlginizi Çekebilir

Vanspor sahadan çekildi

Vanspor-Bursaspor maçında ev sahibi ekip sahadan çekildi. Mehmet Büyükekşi yönetimindeki TFF adeta Türk futbolunun içine …

Sınırsız Hosting