Ana Sayfa / Gündem / Epstein’in özel pilotu kayboldu

Epstein’in özel pilotu kayboldu

Sapık Epstein’in özel pilotu da kayıplara karıştı. tükiye7den de Epstein’in çetesinin çocuk kaçırdığı iddiaları ardı. Fuhuş, pedofili, insan kaçakçılığı gibi suçlardan cezaevinde olduğu sırada intihar eden ABD’li milyarder Jeffrey Epstein’in uzun süre pilotluğunu yapan pilot ve model Nadia Marcinko ortadan kayboldu. Epstein’in “pedofili adası” skandalıyla ilgili dosyalarının ortaya saçıldığı ilk günden beri evine uğramadığı tespit edilen Marcinko’nun Epstein’i cezaevinde olduğu süreçte 70’ten fazla kez ziyaret ettiği ve tuzağa düşürülen genç kızların onun kullandığı uçakla seyahat ettiği öğrenildi.

Epistein özel pilotu kayboldu sırra kadem bastı. Epistein adasına Türkiye’den giden ünlü işadamları ve siyasetçileri kimler var mı merak ediliyordu. Cezaevinde intihar eden ABD’li iş insanı Jeffrey Epstein’in uzun süre pilotluğunu yapan Slovakya doğumlu pilot ve model Nadia Marcinko, ortadan kayboldu.

Sapık milyarder Jeffrey Epstein'in özel pilotu Nadia Marcinko ortadan kayboldu

CEZAEVİNDE 70’TEN FAZLA KEZ ZİYARET ETMİŞ

37 yaşındaki Marcinko’nun , Jeffrey Epstein’i Florida hapishanesinde olduğu dönemde 70’den fazla kez ziyaret ettiği belirtildi.

Sapık milyarder Jeffrey Epstein'in özel pilotu Nadia Marcinko ortadan kayboldu

BELGELER SAÇILDIĞINDAN BERİ ORTADA YOK

New York Post’un haberine göre, mahkeme belgeleri yayımlanmaya başladığından bu yana Nadia Marcinko, New York’un Upper East Side bölgesindeki evinde görülmemiş.

Sapık milyarder Jeffrey Epstein'in özel pilotu Nadia Marcinko ortadan kayboldu

TUZAĞA DÜŞEN KIZLAR ONUN KULLANDIĞI UÇAKLA SEYAHAT ETMİŞ

Florida hapishanesindeyken Epstein’i 70’ten fazla kez ziyaret ettiği belirtilen Marcinko’nun, “Global Girl” olarak tanındığı ve Lolita Express” adlı özel uçakta Epstein ve tuzağına düşen genç kızlarla seyahat ettiği belirtiliyor. Genç kızların uçtuğu söylenen “Lolita Express” adlı özel uçakta Epstein’le birlikte seyahat ettiği biliniyor.

Sapık milyarder Jeffrey Epstein'in özel pilotu Nadia Marcinko ortadan kayboldu

HAVACILIK ŞİRKETİNİ DE YÖNETİYOR

Marcinko’nun aynı zamanda Aviloop LLC’nin CEO’su olduğu ve “havacılık endüstrisinde markaların büyümesini hızlandırmayı amaçlayan geniş bir hizmet yelpazesi sunduğu” bildirildi. Şirket, Epstein’in kardeşi Mark’a ait olduğu belirtilen bir New York binasında faaliyet gösteriyor.

Sapık milyarder Jeffrey Epstein'in özel pilotu Nadia Marcinko ortadan kayboldu

NE OLMUŞTU?

En küçüğü 14 olmak üzere 18 yaş altındaki onlarca kız çocuğuna cinsel istismarda bulunmak ve fuhuş ağı oluşturmak suçlamasıyla yargılanan Jeffrey Epstein, tutuklu bulunduğu New York Manhattan Metropolitan Merkez Hapishanesi’ndeki hücresinde 10 Ağustos 2019’da ölü bulunmuştu. Epstein’ın kız arkadaşı Ghislaine Maxwell, bazı zenginler, ünlüler ve devlet görevlileri için reşit olmayan kızların fuhuş tuzağına çekilmesi organizasyonunda Epstein’ın yasa dışı faaliyetlerine yardımcı olduğu iddiasıyla yargılandığı davada suçlu bulunmuştu.

Öte yandan, Epstein’ın mağdurlarından Virginia Giuffre, Prens Andrew’un New York ve Londra’da kendisini 17 yaşındayken taciz ettiğini öne sürerek 2021’de New York’ta dava açmıştı. Giuffre, Prens’in, reşit olmadığını bildiği halde rızası olmadan kendisine cinsel tacizde bulunduğunu iddia etmişti.

İlginizi Çekebilir

1 Mayıs 201 gözaltı

İstanbul’da 1 Mayıs işçi bayramında 201 kişi gözaltına alındı. İşçi bayramı polis biber gazıyla öksürük …

Sınırsız Hosting