Ana Sayfa / Manşet / Erdem Timur, GS Sportif A.Ş başında

Erdem Timur, GS Sportif A.Ş başında

Erdem Timur, Galatasaray’da 2 numaralı adam oldu ve Sportif AŞ’nin başına geldi. NEF’in patronu Erdem Timur, sporda da yükseliyor.

Erdem Timur Galatasaray’ın 2’numaralı adamı oldu. Erdem Timur’un Galatasaray’da bir sonraki başkan olması bekleniyor. Galatasaray’da Sportif A.Ş’de görev değişimi resmen KAP’a bildirildi. İstifa eden Burak Elmas ve Özgür Kalelioğlu yerine; Dursun Özbek ve Erden Timur’un geldiği KAP’a bildirildi!

Galatasaray, Erden Timur‘un Yönetim Kurulu Başkanvekili olarak atandığını açıkladı.

Galatasaray’dan KAP’a yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

“Sayın Başkan Burak Elmas’ın istifası sebebiyle boşalan Yönetim Kurulu Üyeliğine, Türk Ticaret Kanunu’nun 363.Maddesi ve şirket esas sözleşmesinin 13.5 maddesi uyarınca, Sayın Dursun Aydın Özbek’in ilk toplanacak Genel Kurul’a kadar görev yapmak üzere Yönetim Kurulu Üyesi olarak atanmasına ve Yönetim Kurulu Başkanı olarak seçilmesine,

Sayın Mustafa Özgür Kalelioğlu’nun istifası sebebiyle boşalan Yönetim Kurulu Üyeliğine, Türk Ticaret Kanunu’nun 363.Maddesi ve şirket esas sözleşmesinin 13.5 maddesi uyarınca, Sayın Erden Timur’un ilk toplanacak Genel Kurul’a kadar görev yapmak üzere Yönetim Kurulu Üyesi olarak atanmasına ve Yönetim Kurulu Başkan vekili olarak seçilmesine karar verilmiştir.”

İlginizi Çekebilir

Sude Nur Çakır ABB’den gönderildi

Ankara büyükşehir belediye sporcusu Sude Nur Çakır, AKP’ye ziyareti ile gündemde.Slovakya’da düzenlenen Avrupa Bilek Güreşi …

Sınırsız Hosting