Ana Sayfa / Spor / Erdoğan Fener’i bıraktı

Erdoğan Fener’i bıraktı

Fenerbahçe taraftarı olan Cumhurbaşkanı Erdoğan, artık takım tutmayacakmış. Bahçeli’nin Beşiktaş’ı bırakmasından sonra Erdoğan da Fenerbahçe defterini kapattı artık Fener taraftarı ve sempatizanı değil. Fenerbahçeliler ise Erdoğan’ın takımı tutmaktan vazgeçmesinin olumlu etki bile yapabileceğini öne sürüyor. Fenerbahçeli olduğu bilinen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MKYK’da, “Ben artık Fenerbahçeli değilim. Milli Takım’ı tutuyorum” şeklinde bir espri yaptığı öğrenildi.

Fenerbahçe Erdoğanı kaybetti. Cumhurbaşkanı artık Fenerbahçe taraftarı değil. Geçtiğimiz gün yapılan AK Parti MKYK Toplantısında, 31 Mart sonuçları ve sonrasına ilişkin parti içinde alınacak tedbirler ve CHP’li, YRP’li, DEM Partili adayların seçimi nasıl kazandığına dair analizler ele alındı.
ANALİZ ÖNERİSİ KABUL EDİLDİ

Yeni Şafak gazetesinin haberine göre; MKYK’da CHP’li, YRP’li, DEM Partili adayların seçimi nasıl kazandığına dair ilçe ilçe analiz yapılması önerisi getirildi. Öneri Erdoğan tarafından da kabul edildi.

Bomba iddia! Cuhmurbaşkanı Erdoğan Fenerbahçe'yi bıraktı

“FENERBAHÇELİ DEĞİLİM”

Spordaki son gelişmelerin de konuşulduğu toplantıda Fenerbahçeli olduğu bilinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, MKYK’da, “Ben artık Fenerbahçeli değilim. Milli Takım’ı tutuyorum” şeklinde bir espri yaptı.

İlginizi Çekebilir

Ankaraspor-Nazillispor maçı şikeli mi?

Ankaraspor-Nazillispor maçında şut ible çekilmedi maçta şike yapıldığı öne sürüldü. TFF 2.Lig Beyaz Grup’ta dün …

Sınırsız Hosting