Ana Sayfa / Manşet / Erdoğan, Hasan Kılıç’ın cenazesine katıldı

Erdoğan, Hasan Kılıç’ın cenazesine katıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan., tarikat liderinin cenazesine katıldı. Erdoğan, İsmailağa cemaat liderinin cenazesinde. Cübbeli Ahmet. İsmailağa cemaatinin başına geçmek için siyasi destek turunda. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, önceki gün tedavi gördüğü hayatını kaybeden İsmailağa Cemaati lideri Hasan Kılıç’ın Fatih Camisi’nde düzenlenen cenaze törenine katıldı. İstanbul’da hayatını kaybeden İsmailağa Cemaati lideri Hasan Kılıç  son yolculuğuna uğurlandı. Fatih Camii’nde düzenlenen törene, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katıldı.

Erdoğan. ölen İsmailağa cemaat liderinin cenazesine katıldı. Cübbeli Ahmet., aforoz edildiği tarikat liderinin cenazesinde görüldü. Eski İsmailağa Cemaati lideri Mahmud Ustaosmanoğlu’nun vefatı üzerine İsmailağa Cemaati’nin başına geçen Hasan Kılıç  dün tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. 94 yaşında hayatını kaybeden Hasan Kılıç için Fatih Camii’nde cenaze töreni düzenlendi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsmailağa lideri Hasan Kılıç'ın cenaze törenine katıldı

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, CENAZE TÖRENİNE KATILDI

Törene Cumhurbaşkanı Erdoğan, Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici ve Kılıç’ın çok sayıda yakını katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsmailağa lideri Hasan Kılıç'ın cenaze törenine katıldı

CÜBBELİ AHMET HOCA DA CENAZE TÖRENİNDE

Öte yandan kamuoyunda “Cübbeli Ahmet Hoca” olarak tanınan ve son olarak rabıta tartışmasıyla İsmailağa Cemaati ile ilişiği kesilen Ahmet Mahmut Ünlü de cenaze merasimine katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsmailağa lideri Hasan Kılıç'ın cenaze törenine katıldı

İlginizi Çekebilir

Acun Ilıcalı, Maribor’u satın aldı

Acun Ilıcalı’nın yeni satın aldığı takım Slovenya takımı Maribor. Acun, Maribor’u kaç milyon Euro’ya satın …

Sınırsız Hosting