Ana Sayfa / Kime Ait / Erdoğan’dan müteahhite azar

Erdoğan’dan müteahhite azar

Cumhurbaşkanı Erdoğan hangi müteahhidi azarladı nedeni ne? Darülaceze Sosyal Hizmet Şehri projesinin temel atma törenine katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın canlı yayında müteahhitti azarladığı görüntüler sosyal medyada gündem oldu. Projenin bitmesi için müteahhittin verdiği 36 ay tarihini beğenmeyen Erdoğan, “Ne diyor bu ya. Bu müteahhitti değiştirelim biz” dedi.

Erdoğan müteahhidi canlı yayında azarladı, işi kısa sürede bitirmesini istedi. Sosyal Hizmet Şehri’nin temel atma töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, müteahhit firmanın temsilcisini sahneye davet etti.

Projenin bitişi için tarih isteyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, temsilcinin 36 ay demesi üzerine tepki gösterdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın müteahhitti canlı yayında azarlaması sosyal medyada gündem oldu.

“NE DİYOR BU YA?”

Süreyi çok bulduğunu “Ne diyor bu ya? Sen nasıl Fatih torunusun? Ne yapıyorsun sen?” sözleriyle ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Hamza Bey, 36 aydan başladı. 30 aya indi. Bu müteahhitti değiştirelim biz” dedi.

muteahhit.png

“GECE GÜNDÜZ ÇALIŞACAKSINIZ”

Süleymaniye’nin Kanuni döneminde inşa edilmesinden örnekler veren Erdoğan, işçilerin vardiyasının değiştirilerek gece gündüş çalışmasını ve bundan kimsenin rahatsız olmayacağını ifade ederek şunları söyledi:

“Kesinlikle önümüzdeki yıl bu günlerde burayı bitirmeniz lazım. Vardiya sistemlerini değiştireceksin. Burada kimse rahatsız olmaz sen merak etme. Gece-gündüz full time çalışacaksınız. Şahit olun, söz diyor. İnşallah aldığımız söz yerine gelir.”

İlginizi Çekebilir

Acun Ilıcalı, Maribor’u satın aldı

Acun Ilıcalı’nın yeni satın aldığı takım Slovenya takımı Maribor. Acun, Maribor’u kaç milyon Euro’ya satın …

Sınırsız Hosting