Ana Sayfa / Manşet / Erdoğan’ın doğum günü: yaş 66 oldu

Erdoğan’ın doğum günü: yaş 66 oldu

Erdoğan 66 yaşına bastı bugün doğum günü. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın doğum günü kutlanıyor sosyal medyada. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın doğum günü sosyal medya paylaşımları ve özel etkinliklerle kutlanıyor. AK Parti İstanbul İl Başkanlığı özel bir video ile Recep Tayyip Erdoğan’ın doğum gününü kutlarken, sosyal medyada yapılan paylaşımlarla bu özel gün hatırlandı. Peki, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ne zaman doğdu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın doğum günü sosyal medyada geniş yer alıyor. Recep Tayyip Erdoğan’ın doğum günü sosyal medyada ve çeşitli platformlarda yapılan paylaşımlarla kutlandı. Özel etkinliklerin de yapıldığı bu özel günde Recep Tayyip Erdoğan’ın hayatından kesitlere ve siyasi kariyerinden başarılara yer verilirken, özel mesajlarla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın doğum günü kutlandı. Peki, Recep Tayyip Erdoğan’ın doğum günü ne zaman?

RECEP TAYYİP ERDOĞAN’IN DOĞUM GÜNÜ NE ZAMAN?
Recep Tayyip Erdoğan doğum tarihi: 26 Şubat 1954

Recep Tayyip Erdoğan kaç yaşında: 66 yaşında

Recep Tayyip Erdoğan boy: 1,85 m

Recep Tayyip Erdoğan eş: Emine Erdoğan (e. 1978)

Recep Tayyip Erdoğan çocuklar: Ahmet Burak Erdoğan, Necmettin Bilal Erdoğan, Sümeyye Erdoğan, Esra Erdoğan

Recep Tayyip Erdoğan unvanı: Genel Başkan/Cumhurbaşkanı
RECEP TAYYİP ERDOĞAN BİYOGRAFİSİ
Recep Tayyip Erdoğan, 26 Şubat 1954’te İstanbul’da doğdu. Babasının adı Ahmet, annesinin adı Tenzile’dir.

İktisatçı; Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesini bitirdi.

Özel sektörde müşavirlik ve üst düzey yöneticilik yaptı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinde bulundu. Adalet ve Kalkınma Partisi Kurucular Kurulu Üyesi oldu ve Kurucu Genel Başkanı seçildi.

22. Dönemde Siirt, 23. Dönemde İstanbul Milletvekili seçildi. 59 ve 60. Hükümette Başbakanlık görevini yürüttü. 61. Hükümette üçüncü defa Başbakanlık görevini üstlendi.

İngilizce bilen Erdoğan, evli ve 4 çocuk babasıdır.

İlginizi Çekebilir

Mal müdürlükleri kapatılıyor

Hazine ve Maliye bakanlığına bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılıyor. mal müdürlükleri kapatılıyor personelleri dağıtılacak. Hazine …

Sınırsız Hosting