Ana Sayfa / Yaşam / Erdoğan’ın uçağına davet ettiği Türk genci

Erdoğan’ın uçağına davet ettiği Türk genci

Onur Durgut aslen nereli kim ve nerede yaşıyor soruları. Arjantin’de Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından uçağa davet edilen Onur Durgut kimdir sorusu gündemde. G-20 Zirvesi için Arjantin’de bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, vatandaşlarla sohbet etti. Bir vatandaşın Paraguay’a gitmek istediğini söylemesi üzerine Erdoğan, uçağına davet etti

Turizm rehberi Onur Durgut Erdoğan’ın uçağı ile Arjantin’den Paraguay’a seyehat etti. Onur Durgut aslen nereli ve kim sorusu. Cumurbaşkanı Erdoğan7ın uçağına davet ettiği Türk kim Arjantin’de soruları. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, G-20 Zirvesi için bulunduğu Arjantin’de Türk vatandaşlarla sohbet etti. Arjantin’de turizm rehberliği alan Onur Durgut ile sohbet eden Erdoğan, Durgut’un Paraguay’a gelmek istemesi üzerine uçağına davet etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, G-20 Liderler Zirvesi nedeniyle bulunduğu Arjantin’in başkenti Buenos Aires’te konakladığı otele gelişinde vatandaşlarla sohbet etti.

Arjantin’de turizm rehberliği eğitimi alan ve aynı zamanda rehberlik yapan vatandaşlardan Onur Durgut’un Paraguay’a gelmek istediğini söylemesi üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından uçağa davet edildi.

Şili’de yaşayan Yusuf Can Sarıkaya, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı görmek için Arjantin’e geldiğini belirtti.

İlginizi Çekebilir

Veysel Öztürk ailesini öldürüp, intihar etti

Ankara Keçiören’de komiser yardımcısı ailesini öldürüp intihar etti. Türkiye intihar ve cinayet haberleri. Yaşam ucuzladı. …

Sınırsız Hosting