Ana Sayfa / Manşet / Eren-6 Mergelo operasyonu başladı

Eren-6 Mergelo operasyonu başladı

Eren-6 Mergelo operasyonu Bitlis ve Siirt’te başladı terör örgütü PKK’nın kolu kanadı kırılıyor dalı bacağı budanıyor. Terörle mücadele kesintisiz kış şartlarına rağmen başarıyla sürüyor. İçişleri Bakanlığı, Bitlis ve Siirt’te 1453 personelle ‘Eren-6 Mergelo’ operasyonu başlatıldığını açıkladı.

Siirt ve Bitlis’te kanlı terör örgütü PKK’ya yönelik büyük bir operasyon başlatıldı. PKK ve yandaşlarının Türkiye sınırları içinde nefes alma şansları hain kahpe saldırı yapma imkanları kalmıyor. Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, bölücü terör örgütünü ülke gündeminden tamamen çıkarmak ve bölgede barındığı değerlendirilen teröristleri etkisiz hale getirmek amacıyla Bitlis ve Siirt illerinde ‘Eren-6 Mergelo’ operasyonu başlatıldığı belirtildi. Operasyonda; jandarma komando, jandarma özel harekat, polis özel harekat ve güvenlik korucu timlerinden oluşan 1453 personelin görev aldığı ifade edildi.

Yurt içinde terörün tamamen ortadan kaldırılmasına yönelik yürütülen ve 11 Ocak 2021 tarihinde başlatılan Eren Operasyonlarının halkın desteğiyle inançlı ve kararlı bir şekilde başarı ile devam ettiği belirtildi.

İlginizi Çekebilir

Şanlıurfa’da kaçak trafo opğerasyonu

Şanlıurfa ilçelerinde kaçak trafo operasyonları. Kaçak elektrik kullanan çiftçiler yakalandı. 100 bin nüfuslu ilçeye yetecek …

Sınırsız Hosting