Ana Sayfa / Gündem / Eren Keskin’e gözaltı

Eren Keskin’e gözaltı

Avukat Eren Keskin yine gözaltına alındı. Nedense seçimler öncesi belli isimler öne çıkar gözaltına alınırlar hemen ardından da büyük eylemlerde olaylarda aktör olurlar hiç değişmez bu kural. Cumartesi Anneleri’nin 941’inci haftası için Galatasaray Meydanı’nda düzenlenen toplanmada 15 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınanlar arasında Avukat Eren Keskin de bulunuyor.

Avukat Eren Keskin gözaltında nedeni ise 941. hafta Cumartesi anneleri toplantısına katılması. Eren Keskin’in gözaltı sonrası seçimlere kadar aktif bir rol alarak gündemde kalması bekleniyor.

Cumartesi Anneleri’nin Galatasaray Meydanı’ndaki 941’inci hafta toplanmasında aralarında Avukat Eren Keskin’in de yer aldığı 15 kişi gözaltına alındı.

Kayıp yakınlarını arayan Cumartesi Anneleri’nin açıklama yapmak için toplandığı, İstiklal Caddesi’ndeki Galatasaray Meydanı’nda aralarında Avukat Eren Keskin’in de aralarında bulunduğu 15 kişi gözaltına alındı.

Cumartesi Anneleri’nin Twitter hesabından yapılan açıklamada, ” Gözaltında kaybedilen insanlarımızın akıbetlerinin açıklanması ve suçun faillerinin yargı önünde cezalandırılması talebiyle başlattığımız, Türkiye tarihinin en uzun soluklu adalet eylemimiz 700. haftamızda ağır polis şiddeti ile engellendi” denildi.

Fotoğraf: Cumartesi Anneleri, Twitter hesabı

İlginizi Çekebilir

MEB yeni müfredat taslağı

MEB’in yeni müfredat taslağı erişime açıldı. Okul derslerinde konular azaldı, yüzde 35 seyreltme yapıldı. Öğretmen …

Sınırsız Hosting