Ana Sayfa / Genel / Erkan Baş neci, nereli, kim?

Erkan Baş neci, nereli, kim?

Erkan Baş aslen nereli, yaşı, eğitimi ve kimdir bilgileri. Erdkan Baş ne mezunu kaç doğumlu evli mi? Türkiye İşçi Partisi Kurucular Kurulu Üyesi ve genel başkanı ve aynı zamanda HDP İstanbul Milletvekili Erkan Baş, Türkiye Büyük Millet Meclisinde yaptığı hareketli ve gergin konuşmalarının yanı sıra, özellikle katıldığı televizyon programlarında yapmış olduğu siyasi görüş ve konuşmalarıyla izleyiciler tarafından merak edilerek Erkan Baş kimdir, nerelidir, ne mezunudur, kariyeri ve mesleği nedir? TİP genel başkanı Erkan Baş’ın biyografisi.

Erkan Baş neci, nereli, yaşı, eğitimi ve kimdiri. Erkan Baş siyasi kimliği ve dünya görüşü. Türkiye İşçi Partisi Kurucular Kurulu Üyesi ve genel başkanı ve aynı zamanda HDP İstanbul Milletvekili Erkan Baş, Türkiye Büyük Millet Meclisinde yaptığı hareketli ve gergin konuşmalarının yanı sıra, özellikle katıldığı televizyon programlarında yapmış olduğu siyasi görüş ve konuşmalarıyla izleyiciler tarafından merak edilerek Erkan Baş kimdir, nerelidir, ne mezunudur, kariyeri ve mesleği nedir? TİP genel başkanı Erkan Baş’ın biyografisi..
Türkiye İşçi Partisi Kurucular Kurulu Üyesi ve Genel başkanı Erkan Baş, siyasi kimliği ile hep ön plana çıkmıştır, Baş özellikle katıldığı televizyon programlarında yapmış olduğu siyasi görüş ve konuşmalarıyla izleyiciler tarafından merak edilerek Erkan Baş kimdir, nerelidir, ne mezunudur, kariyeri ve mesleği nedir? TİP genel başkanı Erkan Baş’ın biyografisi.
TÜRKİYE İŞÇİ PARTİSİ GENEL BAŞKANI ERKAN BAŞ KİMDİR?

Erkan Baş, 14 Temmuz 1979 tarihinde Almanya‘nın Berlin kentinde doğmuştur. Yugoslavya göçmeni Boşnak bir aile olan anne babası Almanya’ya çalışmaya giden işçilerdendi. Alibeyköy’de büyüdü. Erkan Baş, ilkokul, ortaokul ve liseyi İstanbul‘da okudu. İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Bilim Tarihi bölümünü bitiren Erkan Baş aynı alanda yüksek lisans çalışması yaptı. Üniversite sonrasında “Bilim Tarihi Araştırmaları” dergisi Genel Yayın Yönetmenliği yapan Erkan Baş, aynı yıllarda bir süre İstanbul Teknik Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Bölümü’nde misafir öğretim görevlisi olarak çalıştı. Erkan Baş, üniversitede yemekhanenin özelleştirilmesine karşı yapılan eylemin ardından uzaklaştırma cezası aldı ve akademisyenlik hayatı da böylece yarıda kaldı.Erkan Baş, genç yaşta Sosyalist İktidar Partisi (SİP) üyesi oldu. Bu partide ve devamında kurulan Türkiye Komünist Partisi’nde (TKP) çeşitli sorumluluklar üstlendi. Baş şu anda Türkiye İşçi Partisi Kurucular Kurulu Üyesive genel başkanlığı görevinde bulunuyor..

İlginizi Çekebilir

Musavvat Dervişoğlu İYİ Parti lideri oldu

İYİ Parti lideri Musavvat Dervişoğlu oldu. Yİ Parti’nin 5. Olağanüstü Kurultayı sona erdi. Kongrenin ilk …

Sınırsız Hosting