Ana Sayfa / Manşet / Ersun Yanal istifa ediyor iddiası

Ersun Yanal istifa ediyor iddiası

Ersun Yanal’ın Fenerbahçe-Galatasaray derbisi maçının ardından takımı bırakacağı ya da kötü bir sonuç alınırsa Ali Koç tarafından görevine son verileceği öne sürülüyor. Fenerbahçe’de ikinci Ersun Yanal dönemi bitiyor gibi.  Fenerbahçe’nin Trabzonspor mağlubiyeti ile başlayan çöküşü, Ankaragücü maçıyla sabırları taşırdı.. Başkent’te alınan 2-1’lik mağlubiyet sonrasında teknik direktör Ersun Yanal’ın geleceği ciddi olarak tartışılmaya başlandı.

Fenerbahçe’de Ersun Yanal’ın derbi maçı sonrası görevini bırakacağı belirtiliyor. Öte yandan 23 şubat’ta oynanacak olan Fenerbahçe-Galatasaray maçında alınacak kötü bir netice sonunda ise Ersun Yanal’ın sözleşmesi feshedilecek Başkan Ali Koç tarafından. Haber7’de yer alan habere göre, tecrübeli çalıştırıcı, maçın ardından soyunma odasında sadece 30 saniye kaldı ve maçla ilgili tek kelime konuşmadı. Sadece “Bütün sorumluluk benim. Hiçbirinizi suçlamıyorum. Benim durumumun ne olacağını bilmiyorum. Hepiniz hakkınızı helal edin” ifadelerini kullandı.

ERSUN YANAL FUTBOLCULARLA VEDALAŞTI İDDİASI

Fenerbahçe’de birkaç futbolcunun özellikle antrenmanlardaki plansız-programsız gidişat ve rakip analizlerindeki zafiyet nedeniyle tecrübeli hocadan rahatsız olduğu, bu nedenle Yanal’la arası bozuk olan çok sayıda futbolcu bulunduğu öğrenildi.
Fenerbahçe’de 2-1 kaybedilen Ankaragücü maçının şoku devam ediyor. Yönetim bugün ya da yarın bir araya gelip, durum değerlendirmesi yapacak.Tecrübeli hoca da, “Gerekeni yapmaya hazırım” diyerek alınacak her karara saygı duyacağını açıkladı.Son 2 haftadaki 5 puanlık kaybın faturası camiada Ersun Yanal’a kesilmiş durumda.Ancak gelen haberler başkan Ali Koç’un bu konuda acele etmeyeceği ve en azından derbiyi bekleyeceği yönünde.

İlginizi Çekebilir

Galatasaray-Fenerbahçe 11’leri

Galatasaray-Fenerbahçe ilk11leri kiler kadroda kimler yok bilgisi. Galatasaray-Fenerbahçe canlı izle anlık tüm ggelişmeler e spor …

Sınırsız Hosting