Ana Sayfa / Spor / Ertem Şener, Beşiktaş’a kin kustu

Ertem Şener, Beşiktaş’a kin kustu

Spor spikeri Ertem Şener, haddini fazlasıyla aştı Beşiktaş taraftarlarını çıldırttı. Bir dönem ROK’un kankası olarak bilinen Ertem Şener, gündemde kalmak için koskoca beşiktaşlılarla alay etti, onlara adeta kin kustu. Beşiktaş’ın Borussia Dortmund maçı öncesi skor tahmininde bulunan Ertem Şener’e sosyal medyadan tepki gösterildi.

Ertem Şener’in Beşiktaş düşmanlığı skorlara yansıdı. Bir dönem Beşiktaşlıyım diyen Ertem Şener’in Rasim Ozan Kütahyalı’nın yönlendirmesiyle Galatasaraylı olduğu öne sürülüyor. Beşiktaş taraftarını kızdırmak için her afta ayrı bir yol deneyen ve nedeni bilinmez Beşiktaş camiasına karşı derin bir kin besleyen Ertem Şener’in amacının en olduğu ise anlaşılamadı. Ertem Şener, Beşiktaş’ın Borussia Dortmund maçı öncesi yaptığı skor tahmini sosyal medyayı ayağa kaldırırken Beşiktaş taraftarı bu duruma çok büyük tepki gösterdi.

Beşiktaş taraftarı da olduğu bilenen Spor spikeri ve televizyoncu Ertem Şener Borussia Dortmund Beşiktaş maçı için yaptığı tahmin ortalığı ayağa kaldırdı. Özellikle Beşiktaş taraftarı maçın yayınlanacağı Exxen’in sahibi Acun Ilıcalı’ya da maçı Ertem Şener’in anlatmaması üzerine çağrıda bulundular.

 

Ertem Şener’in Beşiktaş – Borussia Dortmund maçının tahminini yazdığı kağıdı ekranlara gösterdiği kareyi #ErtemSeneriİstemiyoruz etiketiyle paylaşan Beşiktaş taraftarının yaptığı eleştiriler arasında “Beşiktaş’ın yenilmesi hayali kuran Ertemi maç yayınında istemiyoruz, Bizde Sana Bı Kağıdı Yedirmezsek bize de yazıklar olsun, Beşiktaş taraftarıyla inatlaşan, camiamızın sinir uçlarına dokunan bu karakterin, maçımızı anlatmasını istemiyoruz! Gerekeni yapın, Ertem Şener sana öğretmediler etik kavramı ne diye anlatacağı maç öncesi spiker bu yener şu yener diyemez. O mikrofonu taktiğin zaman Beşiktaş’a gönülden başarılar dediğin zaman senin şu tahminini gören insan sana inanır mı?” şeklinde yorumlar yer aldı

İlginizi Çekebilir

Fener ve GS’nin kalan son 6 maçı

Galatasaray ve Fenerbahçe’nin kalan süper lig son 6 maçları. Fenerbahçe ve Galatasaray’ın kalan maçları ve …

Sınırsız Hosting