Ana Sayfa / Manşet / Esad öldü mü (Suriye Devlet başkanı Esad felç)
ESAD ÖLDÜ MÜ, FELÇ Mİ

Esad öldü mü (Suriye Devlet başkanı Esad felç)

Suriye Devlet Başkanı Beşşar Esad’ın koruması tarafından öldürüldüğü iddiaları ve Esad’ın felç geçirerek komaya girdiği iddiaları sıkça dile getiriliyor. Suriye’de Esad öldü mü, öldürüldü mü soruları halkın arasında yaygın bir soru. Beşşar Esad kaç yaşında. kaç doğumlu ve yaşamı ile ilgili de sorular soruluyor. 

Dünya Suriye lideri Esad‘ın sağ mı ölümü olduğunu tartışıyor. Kimi kaynaklar Beşşar Esad’ın koruması tarafından öldürüldüğünü ileri sürerken bazı kaynaklar da Esad’ın komada ve felç geçirdiğini öne sürüyor.

SURİYE ESAD NEREDE ÖLDÜRÜLDÜ MÜ, FELÇ Mİ

Esad’ın önce komada olduğu, sonra da öldüğü iddia edildi. Rejim, bu iddiaları yalanlamasına rağmen halen Esad’ın hayatta olduğuna dair bir delil sunamadı.
uriye’de son günlerde farklı bir hareketlilik yaşandı. Bir çok farklı medya kuruluşu Esad’ın felç geçirdiğini, komada olduğunu ve öldüğünü iddia etti, rejim iddiaları yalanladı ancak somut bir delil sunamadı. İddiaların üstüne Esad’ın günledir ortada olmaması kafaları karıştırdı.

ESAD BEYİN TÜMÖRÜ, KANSER, FELÇ ÖLDÜ İDDİALARI

Yaklaşık 10 gün önce göz şikayeti ile hastaneye başvuran Esad’ın beynin tümörü olduğu ve komada olduğu ileri sürülmüştü.

EL CEZİRE MUHABİRİ: FELÇ GEÇİRDİ

Ulaslararası kaynaklar Suriye Devlet Başkanı Esad ile ilglii şu bilgileri ve haberleri abonelerine duyuruyor: Öte yandan El Cezire muhabiri Faysal Kasım ise Esed’in felç geçirdiğini ve vücudunun yüzde 70’inin iptal olduğunu anca şuurunun açık olduğunu ileri sürdü. Esed rejimi yanlısı Lübnanlı Al-Diyar Gazetesi de Esed’in felç geçirdiğini doğruladı.

esad ölünce suriye ne olacak parçalanacak mı?

FRANSA: KORUMASI ÖLDÜRDÜ

Bu aşamada Fransız Gazetesi Le Point ‘in ‘Esad koruması tarafından öldürüldü’ iddiası gündeme bomba gibi düştü.

Esed’le ilgili gizli ses kaydı ortaya çıktı

RESMİ MAKAMLAR YALANLADI AMA GÜNLERDİR KAYIP

Peş peşe gelen bu iddiaların ardından Suriye’de resmi makamlardan yalanlama geldi ancak Esed’in hayatta olduğuna dair somut bir delil sunulmadı. Üstelik her olayda anında televizyona canlı yayına çıkıp açıklama yapan Esed’in bu son iddialar karşısında hala ortaya çıkmaması kafaları karıştırdı.

RUS ASKERLERİ NÖBET TUTUYOR

Esed’in sağlığı ile ilgili tartışmalar sürerken Rus askerlerinin bu süreçte kamu binaları önünde sıkı güvenlik önlemleri alması ve Esed’in kimseyle görüştürülmemesi da iddiaları güçlendirir yönde.

İlginizi Çekebilir

Kadir İnanır uyandı mı?

Entübe edilen Kadir İnanır komadan çıktı mı, yaşıyor mu doktorları ne dedi bilgisi. Usta oyuncu …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting