Ana Sayfa / Gündem / Esenyurt Teksas oldu

Esenyurt Teksas oldu

Esenyurt suç ve illegal örgütlerin merkez üssü gibi artık sokak aralarında otomatik ve ağır silahlarla çatışmalar yaşanıyor. İstanbul Esenyurt sanki ABD’nin kanunsuzlar şehri Teksas gibi oldu her gün çatışma ve suç olayları yaşanıyor. Esenyurt İstanbul’da suç örgütlerinin merkez üssü gibi.

İstanbul Esenyurt’ta silahlı çatışma haberleri arttı. Esenyurt Teksas gibi suç mahalli oldu. Her türlü illegal yapılanmanın konuşlandığı Esenyurt’ta hiç kimsenin can güvenliği kalmadı gibi.  İstanbul’da alkol alan şahıslar, mahallelinin uyarılarını dikkate almayarak çevreye rahatsızlık verdi. Bunun üzerine tartışma çıkarken mahalleliden 2 kişi, şahısların üzerine tüfekle ateş açtı. Saldırganlar kısa sürede ekipler tarafından yakalandı.

İstanbul Esenyurt’ta bir araçta alkol alanlar ile mahalleli arasına çıkan tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Tabanca ve av tüfeğiyle ateş açan 2 kişi yakalandı.

Esenyurt Atatürk Mahallesi’nde dün akşam saatlerinde bir araç içinde alkol alanlar ile mahalle sakinleri arasında tartışma çıktı. Mahalle sakinleri, araçtakilerin uzaklaşmasını istedi ancak uyarı dikkate alınmayınca kavga çıktı. Mahalle sakinlerinden 2’si kavga ettikleri gruba ateş açtı. Sokakta alkol alan grup hızla olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine mahalleye çok sayıda polis sevk edildi. Polis, silah kullandığı belirlenen mahallelilerden Hamit C. ve Cüneyt B.’yi yakaladı.

Hamit C.’nin üzerinden kurusıkı tabanca çıktı. Cüneyt B.’nin ise çatışma sırasında yarı otomatik av tüfeği kullandığı tespit edildi. İki şüpheli hakkında “ateşli silahlarla ilgili kanuna uymamak” ve “genel güvenliğin kasten tehlikeye sokulması” suçlarından adliyeye sevk edildi.

Bu arada olay anı çevredeki bir binadakiler tarafından görüntülenip sosyal medyada paylaşıldı. Görüntüyü çeken kişilerin olay sırasında gülmesi de dikkat çekti.

İlginizi Çekebilir

Müsavat Dervişoğlu neci, nereli, yaşı?

Müsavat Dervişoğlu aslen nereli, kç doğumlu, eğitimi ve siyasi kariyeri nasıl bilgisi. İP Genel Başkanı …

Sınırsız Hosting