Ana Sayfa / Yaşam / Esenyurt’ta ölen tıp öğrencisi: Remzi Ersu
REMZİ ERSU ÖLDÜ

Esenyurt’ta ölen tıp öğrencisi: Remzi Ersu

Remzi Ersu, doktor olacaktı, inşaatta can verdi. Van Yüzüncü Yıl Üni. Tıp Fakültesi 4’üncü sınıf öğrencisi Remzi Ersu, yarı yıl tatilinde harçlığını çıkarmak için Esenyurt’ta bir inşaata çalışıyor. Üzerine beton blok düşen tıp öğrencisi hayatını kaybetti. 

İstanbul Esenyurt’ta inşaatta ölen Tıp Öğrencisi Remzi Ersu, yarı yıl tatilinde üç beş kuruş harçlık biriktirmek için çalışıyordu. Van’da okuyan tıp öğrencisi Remzi Ersu, ekmek parası uğruna can verdi inşatta. Sömestr tatilinde para kazanmak için İstanbul’a gelerek Esenyurt’ta bir inşaatta çalışmaya başlayan tıp fakültesi öğrencisi Remzi Ersu’nun üzerine beton blok düştü. Kaza nedeniyle 22 yaşındaki üniversite öğrencisi hayatını kaybetti.

TIP ÖĞRENCİSİ İNŞAATTA ÖLDÜ
Van’da okuyan Remzi Ersu tıp fakültesi 4. sınıf öğrencisiydi ve doktor olacaktı. Olay, Esenyurt Nazım Hikmet Bulvarı’nda bulunan bir inşaatta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 22 yaşındaki Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tıp Fakültesi 4. sınıf öğrencisi Remzi Ersu, sömestr tatilini geçirmek için Van’dan İstanbul’a geldi. Tatilde para kazanmak isteyen Ersu, yeğeni Sefer Deli’nin yanında bir inşaatta çalışmaya başladı.

HALAT BİR ANDA KOPTU

İnşaat çalışması sırasında vinç tarafından kaldırılan beton blok vincin halatının kopmasıyla birlikte üniversite öğrencisi Ersu ve yeğeni Deli’nin üzerine düştü. Diğer çalışanlarının ihbarı üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan Ersu ve Deli sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından çevrede bulunan en yakın hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

AİLE GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Talihsiz öğrenci Ersu yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Acı haberi duyan talihsiz gencin yakınları hastaneye akın etti. Ersu’nun yakınları gözyaşlarına boğulurken, ağır yaralanan Sefer Deli’nin ise tedavisine devam edildiği öğrenildi.

İlginizi Çekebilir

Berk Göktaş 5 milyonluk soruyu bildi

Berk Göktaş, Kim Milyoner Olmak İster’deki 5 milyonluk soruyu bilerek 5 milyon lira kazandı. Ekranların …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting