Ana Sayfa / Yaşam / Esra Balamir kaç yaşında, nereli ve işi
ESRA BALAMİR YAŞI İŞİ NERELİ

Esra Balamir kaç yaşında, nereli ve işi

Esra Balamir’i kim terk etti yılbaşı gecesi. Şarkıcı oyuncu Esra Balamir yılbaşı gecesi sevgilisi tarafından terk edildiğini söyleyerek yeniden haber oldu. Şimdi herkes Esra Balamir’in yaşını merak ediyor, son yaptığı işleri ve yeni projelerini öğrenmek istiyor. Oyuncu şarkıcı Esra Balimir aslen nereli, şimdi kaç yaşında ve sevgilisi kimdi diye soruluyor. 

Şarkıcı Esra Balamir‘i yılbaşı gecesi terk eden sevgilisi merak uyandırdı. Esra Balamir haberlerine bir yenisi daha eklendi. Bizdi habermuduru.com olarak Esra Balamir’in yaşamını, özel hayatını ve hakkındaki son haberleri ve kimdirini sizler için derledik. Şarkıcı Esra Balamir önceki gün Etiler’de alışveriş yaparken görüntülendi. Alışveriş sonrası muhabirlerin sorularını cevaplayan Balamir, yılbaşı gecesi iki şok birden yaşadığını anlattı.

ESRA BALAMİR’İ KABUL ETMEDİLER
Etiler’de alışveriş sonrası muhabirlerin sorularını cevaplayan Esra Balamir, yılbaşı gecesi yaşanan hain saldırının hala etkisinden çıkamadığını ve aynı gece sevgilisi tarafından da terk edildiğini söyledi. O gece üst üste iki şok yaşayan şarkıcı, “Yılbaşı gecesi terk edildim. Karşı tarafın ailesinden bana onay çıkmadı. Ancak en büyük şoku gece kulübünün saldırısını duyduğum an yaşadım. İçimiz kan ağladı. Ailem Avustralya’da yaşıyor, beni çağırsalar da gitmiyorum. Ülkemde yaşamayı tercih ediyorum” dedi.

ESRA BALAMİR NERELİ, YAŞI KİM VE NECİ BİLGİLERİ
Doğum Tarihi: 07 Eylül 1975
Doğum Yeri: Adana
Ölüm Tarihi: –
Ölüm Yeri: –
Burç: Başak
Meslek: Model,Şarkıcı,TV sunucusu

ESRA BALAMİR KAÇ DOĞUMLU NE MEZUNU
Esra Balamir, 7 Eylül 1975 tarihinde Adana’da doğmuştur. Esas adı Esra Balamaz’dır. Rana Balamaz adında bir ablası vardır. Annesinin adı Nalan Özılgaz’dır. Babası uyuşturucu batağına saplandıktan sonra annesi, babasının öz yeğeniyle Avustralya’ya kaçtı. Babası Alaattin Balamaz 2004 yılında 64 yaşında iken Adana Kürkçüler Cezaevi’nde kesinleşmiş 5 ay hapis cezasını çekerken, merdivenlerden ayağının kayıp düşmesi sonucu öldü.
Esra Balamir tv de sabah programını sunarken olaylı bir şekilde yerini Harika Avcı’ya kaptırmıştı
Esra Balamir, 2004 yılında “Ünlüler Çiftliği” yarışmasına katıldı. Programın sunuculuğunu Seray Sever yaparken, yarışmacılar Esra Balamir, Serpil Çakmaklı, Murat Başaran, Leyla Adalı, Naşide Göktürk, Küçük İbo, Mustafa Uğur, Ahu Tuğba, Yalçın Özden, Bora Gencer, Yaşar İpek oldular.
Esra Balamir, 1998 yılında oyuncu Yalçın Dümer ile evlendi. Galatasaray Adası’nda gerçekleştirilen nikâhını Recep Tayyip Erdoğan kıymıştı. 1999 yılında boşandı.
Albümleri:
2005 – Bal Gibi
2007 – Masalcı
Filmleri ve Dizileri :
2003 – Hayat Bilgisi (TV Dizisi)
1998 – Şafak Vakti (Gülbeyaz) (TV Dizisi)
1998 – Sırılsıklam (TV Dizisi)
1997 – Böyle mi Olacaktı (TV Dizisi)
1993 – Bizim Takım (TV Dizisi)

İlginizi Çekebilir

İznik’te define faciası

İznik’te mağaraya define için girdiler ve 1 kişi öldü. Bursa İznik define yerleri definecilerin talanına …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting