Ana Sayfa / Yaşam / Eşref Kolçak sağlık durumu 24 Ocak

Eşref Kolçak sağlık durumu 24 Ocak

Ünlü oyuncu Eşref Kolçak tam 92 yaşında ve yaşayan bir Yeşilçam efsanesi. Eşref Kolçak hastaneye kaldırıldı son sağlık durumu haberleri. Ses sanatçısı Onur Akay’dan yine kötü haber geldi. Akay, bu sefer Yeşilçam’ın efsane ismi 92 yaşındaki Eşref Kolçak’ın hastaneye kaldırıldığını duyurdu.

Eşref Kolçak yaşı, memleketi oynadığı filmler ve yaşamı. bu soru bugün çok soruldu. Eşref Kolçak haberleri ve son sağlık durumu merak ediliyor.Sinema sanatçısı ve merhum sanatçı Harun Kolçak’ın babası olan usta oyuncu Eşref Kolçak’ın hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. Kötü haberi Onur Akay, duyurdu.

EŞREF KOLÇAK YAŞA BAĞLI HASTALIKLARDAN HASTANEDE

Akay, “Yeşilçam’ın efsane oyuncularından Eşref Kolçak, Bursa’da hastaneye kaldırıldı. Devlet hastanesinde yatarak tedavi gören Kolçak, yaşa bağlı rahatsızlıkları nedeni ile zor günler geçiriyor. Akciğerleri su toplayan sanatçımızın Bursa Çekirge Devlet Hastanesi’nde tetkikleri yapıldı ve sonuçları bekleniyor. Ayrıca Kolçak, 28 Ocak’da 92 yaşına giriyor ve değerli sanatçımıza moral olması nedeni ile dostları doğum gününü 1 hafta önceden kutladı. Gemlik’te yaşayan usta oyuncumuz, çok halsiz olsa da dostlarını kırmadı ve pastasının mumlarını söndürdü. Kendisine acil şifalar diler, doğum gününü kutlar ve nice sağlıklı yaşlar dilerim” ifadelerini kullanarak Kolçak’ın hastanede çekilmiş fotoğrafını da yayınladı.

İlginizi Çekebilir

Veysel Öztürk ailesini öldürüp, intihar etti

Ankara Keçiören’de komiser yardımcısı ailesini öldürüp intihar etti. Türkiye intihar ve cinayet haberleri. Yaşam ucuzladı. …

Sınırsız Hosting