Ana Sayfa / Kime Ait / ETS Tur kimin, kurucusu kim?

ETS Tur kimin, kurucusu kim?

Türkiye’de büyük tur firmaları son dönemlerde çok dikkat çekmeye başladı. Bunlardan biri de ETS Tur. Türk insanının tatil konsepti, köye gitmekten gezmeye ve yeni yerler görmeye dönünce ETS Tur gibi büyük firmaların da işleri açıldı, ciroları arttı. peki bu ETS Tur ne zaman kuruldu. kim tarafından kuruldu ve sahipleri kim hiç merak ettiniz mi? bilgikahini sizler için merak etti ve araştırdı. 

ETS Tur artık havada, karada ve denizde hizmet veren turizm ve seyahat firmalarından biri olarak karşımıza çıkıyor. İnternette sık sık reklamlarını bir sitede görüyoruz. arama motorlarında ETS Tur en süt sıralarda çıkıyor.Etstur kime ait sahipleri kim ve etstur ofisleri ve ets tur genel merkezi nerede bilgileri. Etstur genel merkez telefonları ve iletişim.

ETS TUR KURUCULARI MEHMET VE MURAT ERSOY KARDEŞLER
1990’lı yıllar tatil bilincimizin en üst noktalara çıktığı yıllardı. ekonomik refahlık, deniz, kum ve güneş sloganlı reklamların alabildiğine önem kazandığı yıllar. İşte ETS Tur da tam da bu yıllarda sisteme dahil oldu.

Kuruluş Yılı:1991
Genel Müdürlük:İstanbul, Türkiye
Etstur’un 1991 yılında Mehmet ve Murat Ersoy tarafından kurulması Türk turizminde önemli bir kilometre taşı oldu. Kuruluşundan itibaren hızlı şekilde büyüyerek yurt içi organize seyahat sektöründe ilkleri gerçekleştirme misyonuna sahip bir tur operatörü olan Etstur, vizyoner yapısı ile de birçok ilke imza attı.
Türkiye’nin önde gelen seyahat ve turizm kuruluşu olan Etstur, yurt içinde binlerce otelin satış ve pazarlamasını gerçekleştiriyor. Türkiye’de 60, yurt dışında ise yaklaşık 40 destinasyonu kapsayan yüzlerce tur paketi üreten marka, çatısı altında birçok markaya da ev sahipliği yapıyor. Etstur; geniş kitlelere hizmet veren seyahat acentesi Didimtur,kişiye özel ve lüks seyahat programları hazırlayan Jetset markaları ve cazip fiyatlarla uçak bileti satışı gerçekleştiren Ucuzabilet.com, misafirlerin tesislerle ilgili objektif görüşlerine yer veren Otelpuan.com, uygun fiyata tatil alternatifleri sunan Ekotatil.com ve seyahat trendlerinin yer aldığı LetsGoDergi.com web siteleri ile turizm ve seyahat alanlarında tüketicinin her adımda yanında olamaya devam ediyor.

İlginizi Çekebilir

Restorant ve Cafe boykotu büyüyor

Türkiye genelinde 20-21 Nisan’da lokanta., cafe ve restorantlara gitmeme boykotu büyük bir hızla yayılıyor. lokanta, …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting