Ana Sayfa / İlginç / EuroBasket 2022 Türkiye finallerde

EuroBasket 2022 Türkiye finallerde

12 Dev Adam 2022 Avrupa basketbol şampiyonasına katılmayı hak etti. EuroBasket 2022’de Türkiye de var. Türkiye A Milli Basketbol takımı 2022 Avrupa Basketbol Şampiyonası’nda final oynamak istiyor. EuroBasket 2022 Elemeleri D Grubu 5. hafta maçında Hollanda Hırvatistan’ı 65-57 mağlup etti. Bu sonucun ardından A Milli Takımımız grupta üçüncü olarak Avrupa Şampiyonası’na gitmeye hak kazandı.

12 Dev Adam Avrupa Basketbol Şampiyonası 2022’ye katılma hakkını elde etti. EuroBasket 2022′de Türkiye fuinallerde oynamak istiyor. A Milli Erkek Basketbol Takımı, Hollanda’nın Hırvatistan’ı 65-57 yenmesiyle ilk üç sırada yer alarak Avrupa Şampiyonası’na gitme hakkını elde etti.

12 DEV ADAM’IN HIRVATİSTAN MAÇI CANLI YAYINI

İstanbul’un ev sahipliğinde corona virüs pandemisi nedeniyle fanus düzeninde gerçekleştirilen organizasyonda D Grubu mücadelesi, 22 Şubat Pazartesi günü Türkiye-Hırvatistan ve İsveç-Hollanda maçlarıyla tamamlanacak. A Milli Takım’ın Hırvatistan karşılaşması saat 20.00’de başlayacak ve NTV’den canlı yayınlanacak.

Basketbol A Milli Erkek Takımı, Akatlar Spor ve Kültür Kompleksi’nde oynadığı İsveç müsabakası ardından 1-18 Eylül 2022 tarihleri arasında Çekya, Gürcistan, Almanya ve İtalya’nın ev sahipliğinde düzenlenecek olan FIBA 2022 Avrupa Şampiyonası’na katılma hakkını elde etti.

Ay-yıldızlılar, FIBA 2022 Avrupa Şampiyonası Elemeleri’nde Hırvatistan, Hollanda ve İsveç ile D Grubu’nda mücadele etti. Milliler; Covid-19 pandemisi nedeniyle fanus düzeninde oynadığı beşinci müsabakada İsveç’i 88-80’lik skorla yendi. Bu grubun diğer maçında ise Hollanda, Hırvatistan’ı 65-57’lik skorla geçti. Bu sonuçla Basketbol A Milli Erkek Takım, A Milli Kadın Takımı’nın ardından Avrupa Şampiyonası’nda mücadele etme hakkı kazandı.

Ay-yıldızlı ekip, grubundaki son maçında 22 Şubat Pazartesi günü saat 20.00’de Hırvatistan ile karşılaşacak.

İlginizi Çekebilir

Acun Ilıcalı, Maribor’u satın aldı

Acun Ilıcalı’nın yeni satın aldığı takım Slovenya takımı Maribor. Acun, Maribor’u kaç milyon Euro’ya satın …

Sınırsız Hosting