Ana Sayfa / İlginç / #EVET ci ünlüler ve ‘Şeytana Uyma’ kampanyası

#EVET ci ünlüler ve ‘Şeytana Uyma’ kampanyası

Anayasa referandumu için spor dünyasından çok sayıda insan Rıdvan dilmen’in EVET videosundan sonra kampanya başlattı. #HAYIR cı cephe ise ‘Şeytana Uyma’ sloganıyla referandumun geçmemesini istiyor. Rıdvan Dilmen referandum için sosyal medyadan bir video yayınlayarak ‘evet’ kampanyası başlattı. Kampanyaya futbolcular Arda Turan ve Burak Yılmaz ile şarkıcı Murat Boz destek verdi. Daha sonra ise Ersin Düzen’den destek videosu geldi. Kampanya sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Tepki mesajları da yağdı destek mesajları da….

Anayasa referandumu için evet ve hayırcı ünlüler belli olmaya başladı. TFF başkanı olmak isteyen Rıdvan Dilmen’in evet destekli videosu sosyal medyada yankılandı. Karşı hayırcılar ise şeytana uyma diyerek referandumun milletten dönmesi için çalışıyor. Daha önce TFF Başkanlığı’na aday olacağını açıklayan eski ünlü futbolcu ve yorumcu Rıdvan Dilmen sosyal medyada referandum için evet kampanyası başlattı. Bir video paylaşan Rıdvan “Vatanımız, ülkemiz çok zorlu bir süreçten geçiyor, adeta bir İstiklal Savaşı. Güçlü bir Türkiye istiyoruz. Güçlü bir Türkiye için evet ben de varım” dedi.

Dilmen videonun devamında kariyerini Barcelona’da sürdüren futbolcu Arda Turan’dan destek istedi, “Sevgili Arda sen de var mısın” diye sordu.

Arda ise çektiği videoda “Rıdvan hocam çağrını aldım. Güçlü bir Türkiye için ben de varım. Burak Yılmaz sen de var mısın kardeşim?” diyerek Burak Yılmaz’a da kampanyaya dahil olma çağrısında bulundu.

Çin’in Beijing Guoan takımının formasını giyen Burak Yılmaz bu çağrıyı “Arda kardeşim çağrını aldım. Güçlü bir Türkiye için ben de varım. Murat Boz kardeşim sen de var mısın?” videosuyla yanıtladı.
Şarkıcı Murat Boz ise “Burak selam, çağrını aldım. Güçlü bir Türkiye için ben de varım. Abdülkadir sen de var mısın?” videosunu paylaşarak, arkadaşına çağrı yaptı.

İlginizi Çekebilir

Cübbeli Ahmet yoğun bakımda mı?

Cübbeli Ahmet kalp krizi geçirdi yoğun bakımda. korona aşısı övücüsü Cübbeli Ahmet’in aşı kaynaklı kalp …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting