Ana Sayfa / Genel / Ey Türk! Artık Uyan!

Ey Türk! Artık Uyan!

Bugünü de asla unutma!
15 Mart 2019 Cuma…

OSMAN AYDIN/ ÖZEL ANALİZ

Bir faşist Hıristiyan terörist caninin, Yeni Zellenda’nın Christchurch şehrinde cuma namazı kılmak için camide toplanmış Müslüman kardeşlerimizi, kalleşçe ve hunharca otomatik silahlarla tarayarak, 49’unu şehit ettiği gündür.

Bugün batıdaki islamofobinin Müslümanlara bireysel tacizi aşıp, kitlesel katliam noktasına geldiği gündür.

Hayatı boyunca hiç göremeyeceği, görmek istese uçak ile bile 24 saatte ulaşamayacağı bir ülke olan Türkiye ve Türkler için yayınladığı manifestoda arkasından gelecek fikirdaşlarına eylem talimatı verecek kadar hesaplı bu Hıristiyan terörist hakkımızda neler düşündüğüne bir bakalım:

“To Turks

You can live in peace in your own lands, and may no harm come to you.
on the east side of the bosphorus.
But if you attempt to live in european lands, anywhere west of the bosphorus.we will kill you and drive you roaches from our lands.
We are coming for constantinople and we will destroy every mosque and minaret in the city.
the hagia sophia will be free of minarets and constantinople will be rightfully christian owned once more.
Flee to your own lands, whıle you stıll have the chance”

“ Türklere

Boğazın doğu tarafı olan topraklarınızda barış içinde ve size zarar gelmeden yaşayabilirsiniz.
Fakat Boğazın batı tarafında herhangi bir yerde Avrupa topraklarında yaşamayı denerseniz sizi öldüreceğiz ve topraklarımızdan sürüp hamamböceklerine yem edeceğiz.
Biz şehirdeki bütün cami ve minarelerini yıkarak, Ayasofya’yı minarelerinden kurtararak, Hıristiyanların hakkı olarak bir kez daha İstanbul’u Constantinople yapmak için geliyoruz.
Şansınız varken, topraklarınıza (boğazın doğusundaki topraklarınıza) kaçın”

“To drive a wedge between the nations of nato that are european and the turks that also make a part of the nato forces, thereby turning nato once more into a united european army and pushing the turkey once more back to the true position of a foreign, enemy force.”

“Avrupalı NATO ülkeleriyle, NATO üyesi Türkler arasına bir hançer sokarak Türkleri Nato dan çıkarıp, NATO’yu birleşik Avrupa Ordusu haline getirmeli ve Türkleri bir kez gerçek konumları olan bizim için düşman konumuna getirmeli.”

“Europe for Europeans

The invaders must be removed from european soil, regardless from where they came or when they came. roma, african, ındian, turkish, semitic or other. ıf they are not of our people, but live in our lands, they must be removed.
where they are removed to is not our concern, or responsibility. our lands are not their home, they can return to their own lands or found their homelands elsewhere. but they will not occupy our soil.
how they are removed is irrelevant, peacefully, forcefully, happily, violently or diplomatically. they must be removed.
until these interlopers are repatriated to their peoples lands, then europe has no true sovereignty, and anyone, no matter their ethnicity or beliefs can call europe their own.

Remove the ınvaders, retake europe”

Avrupa, Avrupalılarındır.

Roman, Afrikalı, Hintli, Türk, Yahudi ve diğer işgalciler ne zaman ve nereden geldiklerinden bağımsız, bizim halkımızdan değil ve bizim topraklarımızda oturuyorlarsa, kovulmalıdırlar.
Onların kovulmuş olması bizim sorunumuz değildir. Bizim toprağımız onların evi değildir. Onlar kendi topraklarına dönebilirler, fakat bizim topraklarımızı işgal edemezler.
İşgalcilerin barışçıl, zorla, mutlu bir şekilde, şiddetli ya da diplomatik olarak kovulması önemli değildir. Önemli tek şey kovulmalarıdır.
İşgalciler kendi topraklarına döndüğünde, Avrupa’da yaşayan kim varsa, etnik ve diğer özellikler önemli olmadan isteyen kendine Avrupalı diyebilir.

İşgalcileri kovun, Avrupa’yı Tekrar Alın”

“also, relying on this time period for our victory holds a second major disadvantage, that being vulnerability to foreign invasion,most likely from the east, specifically china;turkey;ındia or some combination of the three. this time of possible instability will also be a at a time where our potential nation enemies in the east will be reaching their own zeniths of power. we must not be in a chaotic, life or death civil war at a time when our rival nations are at their peak of dominance. the risk is too great.”

“Ayrıca, bu zamana dayanarak zaferimiz için ikinci büyük dezavantajı vardır; büyük olasılıkla doğudan, özellikle de Çin’den, Türkiye’den, Hindistan’dan veya üçünün birleşiminden yabancı istilaya açık olması. Bu olası istikrarsızlık zamanı aynı zamanda doğuda bulunan potansiyel ulus düşmanlarımızın kendi güç zirvelerine ulaşacakları bir zamanda olacaktır. Rakip uluslarımızın hâkimiyetlerinin doruklarında olduğu bir zamanda kaotik, yaşam ya da ölüm iç savaşında olmamalıyız. risk çok büyük.”

“Erdogan, the leader of one of the oldest enemies of our people, and the leader of the largest islamic group within europe. this warlord must bleed his last, whilst he visits his ethnic soldiers currently occupying europe. his death will also drive a wedge between the turk invaders currently occupying our lands and the ethnic european people whilst simultaneously weakening turkeys hold on the region, removing a prime enemy of russia and destabilizing and fracturing nato.”

“Erdoğan, halkımızın en eski düşmanlarımızdan birinin lideri ve aynı zamanda Avrupa’daki en büyük İslami grubun lideridir. Erdoğan, Avrupa’yı işgal etmeye devam eden etnik askerlerini ziyaret ederken öldürülmelidir. Bu ölüm, topraklarımızdaki Türklerin sesini keserken, topraklarımızı işgal etmeye devam eden Türk işgalciler ile etnik Avrupalılar arasına bir hançer gibi saplanacaktır. Bu ölüm, Rusya’nın baş düşmanını ortadan kaldırır aynı zaman da NATO’yu istikrarsızlaştırır.”

 


Hadisenin başka bir boyutuna geçelim mi?

Saldırıyı yapan “Beyaz Adam” 28 yaşında Avustralya doğumlu, Faşist, Nazi Sempatizanı, Hristiyan,
Askeri kamuflajlı, kask kamerası takılı, En az 4 adet otomatik silahlı,
Önceden Kilise iken Camiye çevirilen camilere baskın yapılıyor,
Saldırı ChristChurch (İsaKilisesi) Şehrinde yapılıyor,
Baskına gelinen araçta, Sırp Faşist Şarkı çalıyor,
Silahların ve Şarjörlerin üzerine “Haçlı-Hilal” savaş tarihinden Haçlı kahramanların isimleri yazılı.
Silahın birinin üzerinde ”Türk Yiyici” yazılı,

Uyumayın!
Hazır olun!

İlginizi Çekebilir

Fabrikada toplu ilişki

1 kadın 3 erkek toplu ilişki sırasında yakalandı fabrikada. Toplu ilişkinin yaşandığı Kocaeli’deki fabrika. Kocaeli’de …

Sınırsız Hosting