Ana Sayfa / Genel / EYT çıkmayacak (Kalın açıkladı)

EYT çıkmayacak (Kalın açıkladı)

EYT bekleyenlere kötü haber Erdoğan’ın gündeminde emeklilikte yaşa takılanlar yok sözcüsü İbrahim Kalın açıkladı. Suriyelilere 40 milyar dolar civarında para harcayan hükümet EYT’lilere aylık 2 bin lirayı adeta çok gördü yorumları yapılıyor. 

Cumhurbaşkanı’nın gündeminde EYT’liler yok onlar takılmaya devam edecek. Cumhurbaşkanlığı sözcüsü İbrahim kalın EYT’lilerin heveslenmemesi gerektiğini ima etti. Suriyeliler için milyarlarca dolar harcayanların Türk vatandaşı hakkı gasp edilmiş emeklilikte yaşa takılanları gündeme almaması dikkat çekti. Kalın, Emeklilikte Yaşa Takılanlar ile ilgili olarak ise, “Kabinede gündeme gelmedi. Bu konu kabinenin gündeminde yok. Değerlendirmesi Meclis’te yapılır” dedi.Kalın, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Türkiye’nin danışmanlık hizmeti alınması için anlaştığı McKinsey’le ilgili yönettiği soruları hatırlatılması üzerine şunları söyledi: “Yeni bir IMF modeli, yabancılara teslim ediyorlar, bizim mahremimize giriyorlar’ gibi ekonomimizi, bakanımızı dolaylı olarak da Cumhurbaşkanımızı hedef alan mesnetsiz iddialar bunlar. Türkiye Cumhuriyeti ekonomisini ilgili birimleri yönetir. Bu hep böyle olmuştur, bundan sonrada böyle olacaktır. Danışmanlık hizmetinin bir bağlayıcı tarafı yoktur.”

İlginizi Çekebilir

Şanlıurfa’da kaçak trafo opğerasyonu

Şanlıurfa ilçelerinde kaçak trafo operasyonları. Kaçak elektrik kullanan çiftçiler yakalandı. 100 bin nüfuslu ilçeye yetecek …

Sınırsız Hosting