Ana Sayfa / Genel / EYT son umut Cumhurbaşkanı

EYT son umut Cumhurbaşkanı

Cumhurbaşkanı Erdoğan emeklilikte yaşı bekleyenlere (EYT) randevu verecek mi ve Yaştan emekliliğe takılanlar için çözüm bulunabilecek mi? İşte son günlerin tartışılan sorunu bu. SGK son EYT açıklaması ve Çalışma Bakanı Müezzinoğlu’nun takılmaya devam etsinler sözü yüzbinlerce EYT’linin moralini bozmuş, umutlarını kırmıştı. şimdi ise Cumhurbaşkanı Erdoğan umudu  doğdu Erdoğan’ın bu kangren olan ve milyonları bulan mağdurlar için yani EYT’liler için harekete geçmesi bekleniyor. 

EYT son dakika gelişmesi olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan randevu istenmesi gündeme geldi. Yaşa takıldığı için emekli olamayanların yani EYT’lilerin SGK umudu bitince gözler Cumhurbaşkanına çevrildi. Hükümetin EYT için herhangi bir çaba sarfetmemesive muhalefet partilerince verilen önergelerin de anında reddedilmesi nedeniyle EYT için bir çözüm bulunamıyor. Son olarak Meclis’te bir CHP’li milletvekilinin girişimi de başarısız oldu. EYT için ne bir tarih ne de bir zaman belli değil.

EMEKLİLİKTE YAŞA TAKILANLAR TAKILDI KALDI ZAMANA

Emeklilikte yaşa takılanlarMeclis’ten de bir somut adım göremiyor. 2016 EYT için umudunu kaybedenler 2017 için yşa takılanlara emeklilik bekliyorr ancak bu da çok zor görünüyor. Erken emeklilik lafını bile duymak istemeyen hükümet, işi adeta yokuşa sürüyor. para işleri ve akçeli işlerde öne çıkan bazı iktidar milletvekilleri ise EYT konusunda özellikle geri planda duruyor. CHP İzmir Milletvekili Musa Çam, 2017 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Tasarısına emeklilikte yaşa takılanların bir an önce emekli olabilmelerini sağlayan maddedin eklenmesini istedi. Sonucu Twitter hesabından paylaşan Çam “Emeklilikte yaşa takılanların emekli hakkı kazanmaları için verdiğimiz önerge akp tarafından RED edildi.” dedi.

EYT CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN RANDEVU TALEBİ

EYT Erdoğan’dan randevu istiyor eğer alabilirlerse emeklilikte yaşa takılanların sorunlarını en yetkili kişiye yani cumhurun reisine anlatacak. Yaşa Takılanlar Cumhurbaşkanından Randevu İstiyor EYT’liler sosyal medyada.

#EYTrandevuİSTİYOR hastagıyla Cumhurbaşkanı ve Başbakana sesini duyurmaya çalışıyor.

Emeklilikte yaşa takılan binlerce insanın talebi erken emeklilik değil, ertelenen emekliliklerinin geri verilmesi. #EYTrandevuİSTİYOR başlığıyla sosyal medyada binlerce tweet atan EYT mağdurları hükümetin taleplerini dinlemesini istiyor. İşte #EYTrandevuİSTİYOR başlığıyla atılan tweetlerde öne çıkanlar; EYT SEVGİ SOLMAZ ‏@SEVGSOLMAZ #EYTrandevuİSTİYOR Erken emeklilik değil ERTELENEN emeklilik talebimiz @RT_Erdogan Güll Akman ‏@Glakman12 #EYTrandevuİSTİYOR Kanunlar yürürlüğe girdiği günden sonrasını kapsar. Bizde niye öyle olmuyor? Adaletsizlik bu @RT_Erdogan EYT Kemal GÜVEN ‏@Kmlgvn1 #EYTrandevuİSTİYOR @tcbestepe ye misafir olmak için Emeklilikte Yaşa Takilanlar Randevu Talep ediyoruz Başbakanım @RT_Erdogan eyt selami tanır ‏@selamitanr Sn @RT_Erdogan @tcbestepe @TC_Basbakan @BA_Yildirim Artık dayanacak gücümüz kalmadı. #EYTrandevuİSTİYOR selami tanır EYT Cevdet demirci ‏@Cevdetdemirci5 @RT_Erdogan #EYTrandevuİSTİYOR http://Sn.C.ba şkanımEYT mağduru halkına randevu ver lütfen

İlginizi Çekebilir

“Bahçeli, AKP’ye rest çekemez”

Devlet Bahçeli’nin, dünya yıkılsa Cumhurbaşkanı Erdoğan’a rest çekemeyeceği AKP ile asla yolunu ayırmayacağı öne sürüldü. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting