Ana Sayfa / Kime Ait / EYT yine ötelendi

EYT yine ötelendi

EYt çıktı çıkacak deren sürekli zaman uzuyor ne zaman nasıl çıkacağı hala muamma. Hükümetin EYT’yi çıkarma konusundaki isteksizliği net olarak yine kendini gösterdi. EYT’liler sürekli bu ay, gelecek ay, gelecek yıl valla bir iki hafta içinde diye diye oyalanıyor gibi.

EYT son dakika haberleri hiç bitmiyor ancak EYT’de bir arpa boyu yol alınmış değil. Cumhurbaşkanı’nın türemişler olarak gördüğü EYT sadece sıradan gündem maddesi gibi çözülmesi için adım atmaya kimsenin cesareti yok gibi. Son açıklama  Fuat oktay’dan geldi EYT’liler ise yine oyalandık dedi. Milyonlarca EYT’li 20 yılı aşan kördüğümün artık çözülmesini bekliyor. Düzenlemeye ilişkin tarih veren Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, “EYT ile ilgili sorunu 1-2 hafta içinde çözeceğiz” dedi. EYT meselesini en erken 3 Ocak’tan itibaren görüşülmesi bekleniyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan EYT düzenlemesine hakkında geçen hafta yaptığı açıklamada, “2023’e bu konuyu masamızın üzerinden kaldırarak girelim diyoruz. Çalışma bu istikamette devam ediyor. İnşallah güzel bir neticeye varır ve böylece de adımı atarız” demişti.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, milyonları ilgilendiren emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) düzenlemesine ilişkin tarih verdi.

“EYT İLE İLGİLİ SORUNU 1-2 HAFTA İÇERİSİNDE ÇÖZECEĞİZ”

Oktay, AK Parti Çubuk İlçe Başkanlığı’nı ziyaretinde yaptığı açıklamada, “EYT ile ilgili sorunu söz verdiğimiz gibi yıl bitmeden 1-2 hafta içerisinde çözeceğiz” dedi. Meclis tatile girdiği için EYT düzenlemesi en erken 3 Ocak Salı gününden itibaren görüşülebilir.

İlginizi Çekebilir

Köprü ve otoyollara zam

Otoyol ve köprü zamlandı. Yeni köprü ve otoyol zamları tarife. Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine …

Sınırsız Hosting