Ana Sayfa / Manşet / EYT’ye Erdoğan freni

EYT’ye Erdoğan freni

Cumhurbaşkanı Erdoğan EYT kapısını kapattı, EYT’lileri yine yok saydı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın EYT’yi görmezden gelmesi onları yok sayması EYT’lileri kızdırdı. EYT çıkarmı diye soranlara artık Cumhurbaşkanı Erdoğan yok dedi cevabını verebilirsiniz. AK Parti, EYT’yi gözden çıkardı EYT’lileri erken emeklilik peşinde koşan avantacılar olarak görmeye devam ediyor. Cumhurbaşkanı ve AKP lideri Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul’da EYT mağduru bir kadınla sohbet etti. Kadının “EYT çıkacak mı?” sorusuna Erdoğan “Yani 40 yaşında emekli mi olalım, 40 yaşında, 50 yaşında emeklilik mi olur” diye yanıt verdi.

EYT son dakika gelişmesi ve Cumhurbaşkanı Erdoğan EYT’lilere kapıyı kapattı 40 yaşında emeklilik olur mu diye tersledi. Erdoğan, Fenerbahçe Spor Kulübü Ekim ayı Olağan Divan Kurulu Toplantısı’na katılmadan önce, Faruk Ilgaz Tesisleri önünde bir süre vatandaşlarla sohbet etti.

EYT MAĞDURU KADINLA SOHBET ETTİ

Erdoğan tesislere geldiği sırada bir kadın, makam aracının yanına gitti. Cumhurbaşkanı Erdoğan kadın ile bir süre sohbet etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan daha sonra makam aracından inerek hemen yanında bulunan kafede oturanların yanına gitti, tek tek herkesle tokalaştı.

“CUMHURBAŞKANIM EYT ÇIKAR MI?”

Burada bulunan bir kadın Erdoğan’a seslenerek, “Cumhurbaşkanım EYT çıkar mı?” dedi. Erdoğan, “Yani 40 yaşında emekli mi olalım, 40 yaşında, 50 yaşında emeklilik mi olur” yanıtını verdi.

Bunun üzerine kadının, “Sağlığımız bozuluyor nasıl yapacağız?” demesi üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Sağlığı bozuk olanlar zaten primlerini her şeyini ödemişse, erken emeklilik noktasında zaten emekli olur” yanıtını verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan daha sonra “toplantıya geç kalıyorum” diyerek buradan ayrıldı.

İlginizi Çekebilir

Galatasaray-Fenerbahçe 11’leri

Galatasaray-Fenerbahçe ilk11leri kiler kadroda kimler yok bilgisi. Galatasaray-Fenerbahçe canlı izle anlık tüm ggelişmeler e spor …

Sınırsız Hosting