Ana Sayfa / Manşet / Ezgi Mola kök hücre donörü oldu

Ezgi Mola kök hücre donörü oldu

Donör olma şartları ve kimler donör olabilir Kızılay’a donörlük başvurusu ve kök hücre tedavisi soruları. Oyuncu Ezgi Mola bir hasta için donör oldu ve donörlük yeniden gündeme geldi. Ezgi Mola, Kızılay Kan Merkezine’ne giderek kök hücrede bir hastaya donör olmak istediğini söyledi.

Donör olan ünlü oyuncu Ezgi mola yine büyük takdir topladı. Sosyal duyarlılık gösteren Ezgi Mola bir hasta için donör oldu. Ezgi Mola, donör olabilmek için Kızılay Kan Merkezi’ne giderek, kan verecek. Instagram’da açıklama yapan oyuncu, “Bu tip sağlık sorunları bizim başımıza gelmeden, böyle bir adım atabiliriz. Belki kanım uyar ve bir can kurtarırım. Ya da sizde olabilirsiniz. Böyle farkındalık oluşturup, adım atalım. Korkulacak bir şey yok sadece kan veriyorsunuz” diye konuştu.

EZGİ MOLA’DAN DONÖRLÜK MESAJI

Takipçilerinden de yardım isteyen Mola, “Birilerine iyi gelmek, bize de kendimizi güzel hissettirmez mi? Onların sağlığına kavuşması ve hayatını kurtarmak için adım atmak, kendimizi biraz daha işe yarar gibi hissederiz. Başvuru yapanların üçte ikisi vazgeçiyormuş. Hastayı yarı yolda bırakmamak için, vazgeçmemelisiniz” şeklinde konuştu.

İlginizi Çekebilir

Acun Ilıcalı, Maribor’u satın aldı

Acun Ilıcalı’nın yeni satın aldığı takım Slovenya takımı Maribor. Acun, Maribor’u kaç milyon Euro’ya satın …

Sınırsız Hosting