Ana Sayfa / Kadınca / Ezgi Mola’nın nikah günü belli oldu

Ezgi Mola’nın nikah günü belli oldu

Oyuncu Ezgi Mola’nın evleneceği tarih belli oldu. Ünlü oyuncu Ezgi Mola ile işletmeci sevgilisi Mustafa Aksakallı eylül ayında İzmir’in tatil beldesi Çeşme’de dünyaevine girecek.

Ezgi Mola’nın nikah tarihi açıklandı. 2021 evlenen ünlü oyuncular arasına Ezgi Mola da katılıyor. Sevilen oyuncu Ezgi Mola, işletmeci sevgilisi Mustafa Aksakallı ile evlenme kararı aldı. Çift, eylül ayında Çeşme’de nikah masasına oturacak.

MUSTAFA AKSAKALLI ASLEN NERELİ, NECİ VE KİM?

Ezgi Mola’nın evleneceği Mustafa Aksakallı aslen nereli, kaç yaşında ve ne iş yapıyor merak ediliyor. Milliyet’in haberine göre; 37 yaşındaki ünlü oyuncu 1,5 yıldır beraber olduğu işletmeci sevgilisi Mustafa Aksakallı ile düğün hazırlıklarına başladı. Çift, tatil beldesi Çeşme’de kır düğünüyle evlenecek.

Ünlü oyuncu Ezgi Mola, eylül ayında evleniyor

BALAYI İÇİN MAVİ TURA ÇIKACAKLAR

Evlilik için salgının hafiflemesini bekleyen ikili, tarih olarak da eylül ayını belirledi. Eylül ayının ilk haftasında nikah masasına oturmayı planlayan çift, balayı için de mavi tura çıkacak.

İlginizi Çekebilir

Nemo Eurovision 2024’ü kazandı

Eurovision 2024 şarkı yarışmasını İsviçre kazandı. İsviçreli Nemo Eurovision7u kazandı. İsveç’in Malmö kentinde, bu yıl …

Sınırsız Hosting