Ana Sayfa / Kadınca / Fahriye Evcen 2. bebeğini doğurdu

Fahriye Evcen 2. bebeğini doğurdu

Burak Özçivit ikinci kez baba olda, Fahriye Evcen doğum yaptı. Oyuncu çift Fahriye Evcen ve Burak Özçivit’in heyecanla bekledikleri ‘Kerem’ adını verdikleri bebekleri dünyaya geldi.

Fahriye Evcen ikici kez anne oldu bebeğine Kerem adını verdi. ‘Çalıkuşu’ dizisinin setinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan, 2017 yılından beri mutlu bir evlilik sürdüren Burak Özçivit ile Fahriye Evcen, 2019’da oğulları Karan’ın dünyaya gelmesiyle ilk kez anne ve baba olma mutluluğu yaşamıştı.

b783oyjcaaamxbs.jpg

Çift, geçtiğimiz aylarda ikinci bebeği beklediklerinin müjdesini vermişti.Özçivit, geçtiğimiz aylarda “Neler hissediyorsunuz?” sorusuna; “Biz de yeni öğrendik, inanılmaz heyecanlıyız. Çok sevindik. O kadar yeni ki Karan’a bile söyleme fırsatımız olmadı. Hatta gördüğünüz gibi yolu bile şaşırdım, farkında olmadan kapalı yola girdim” yanıtını vermişti. Mutluluğu yüzlerine yansıyan ikiliden Burak Özçivit, “Daha haberi yeni aldık. ‘Kız mı olsun, erkek mi olsun?’ modunda değiliz, sağlıklı, vatana millete hayırlı evlat olsun yeterli. Ben zaten uykusuz gecelere alışkınım. Karan ile stajımı tamamladım” ifadelerini kullanmıştı.

1517433.jpg

Fahriye Evcen, sosyal medyada yayınladığı karnı burnunda iki kareye, nazar boncuğu ve mavi kalp emojisiyle birlikte “Kavuşmaya az kaldı” mesajını yazmıştı. Eşinin gönderisine kayıtsız kalmayan Burak Özçivit, “Bekliyoruz” yorumuna bebek emojisi de eklemiş.

63c7d030e4bfdd083c28d4fa.jpg

Fahriye Evcen-Burak Özçivit çifti, bugün öğlen saatlerinde ikinci kez anne ve baba olma mutluluğu yaşadı. Çift, heyecanla bekledikleri erkek bebeğine ‘Kerem’ adını verdi.Doğum sırasında eşi Fahriye Evcen Özçivit’i yalnız bırakmayan Burak Özçivit, duygu dolu anlar yaşadı.

İlginizi Çekebilir

Ben Bu Cihana Sığmazam ve Aldatmak final yapıyor

Aldatmak dizisi final bölümü, Ben Bu Cihana Sığmazam final bölümü. Final yapacak 2 dizi. atv …

Sınırsız Hosting