Ana Sayfa / Spor / Fahrudin Omerovic Konyaspor’un hocası oldu

Fahrudin Omerovic Konyaspor’un hocası oldu

Fahrudin Omerovic neci, nereli ve kim bilgisi. Konyaspor’un yeni teknik direktöre kim oldu bilgisi. Konyaspor’da teknik direktörlüğe yıllardır Aykut Kocaman’ın yardımcılığını yapan Fahrudin Omerovic getirildi.

Fahrudin Omerovic aslen nereli, yaşı, kariyeri bilgisi. Konyaspor, Aykut Kocaman’ın yardımcı hocasını teknik direktör olarak takımın başına getirdi. Hakan Keleş ile yollarını ayıran Konyaspor’da teknik direktörlük koltuğuna Aykut Kocaman’ın yardımcı antrenörü Fahrudin Omerovic getirildi.
YENİ HOCA OMEROVIC

Konyaspor’dan yapılan açıklamada, “Kulübümüz, Süper Lig 2023-24 sezonu sonuna kadar Teknik Direktör Fahrudin Omerovic ile prensip anlaşmasına varmıştır.” ifadeleri kullanıldı.

OMEROVIC KİMDİR?

Safet Susic ve Aykut Kocaman’ın yardımcı antrenörü olarak görev yapan Omerovic İstanbulspor, Malatyaspor, Konyaspor ve Ankaraspor kulüplerinde de antrenör olarak görev yaptı. Bosna Hersekli çalıştırıcı daha önce25 Ekim 2017’de de Konyaspor ile teknik direktörlük için anlaşmıştı.

Konyaspor'un yeni teknik direktörü Fahrudin Omerovic

İlginizi Çekebilir

Süheyl Batum GS başkanı olabilir

Galatasaray Başkanlığı’na aday olan Prof. Dr. Süheyl Batum taraftarları heyecanlandırdı. GS’liler Dursun Özbek yerine Süheyl …

Sınırsız Hosting