Ana Sayfa / Manşet / Falcao BJK’ya karşı oynamak istemedi mi?

Falcao BJK’ya karşı oynamak istemedi mi?

Falcao neden Beşiktaş’a karşı oynamadı iyileştiği halde bilerek mi forma giymedi soruları ve ortaya atılan iddialar. Galatasaray’da yeni krizin adı Falcao olacak gibi görünüyor. Galatasaray Takım Doktoru Yener İnce’nin, Radamel Falcao’nun tedavi sürecinin tamamlanmasına rağmen, Kolombiyalı golcünün ağrılarını öne sürerek oynamadığını ifade ettiği ileri sürüldü. İnce, bu sözlerin kendisine ait olduğunu yalanladı.

Galatasaray’da sakatlığı geçen Falcao neden Beşiktaş’a karşı forma giymedi iddialar ne gerçekler ne araştırılıyor. Yener İnce’nin, “Falcao’nun tedavisi tamamlandı. Oynamasına engel bir durum yok. Ağrıları olduğunu söylüyor. Böyle bir durumda oyuncuyu zorla oynatamazsınız…” diye konuştuğı iddia edildi.. İnce ayrıca, Falcao’nun iddia ettiği ağrıların, diğer futbolcularda da bulunduğunu sözlerine eklediği ileri sürüldü.

İnce, sosyal medya hesabından Falcao ile ilgili bir açıklama yapmadığını belirtti. İnce, “Oyuncumuz Radamel Falcao ile ilgili hiçbir yayıncı kuruluşa açıklama yapmadım. Değerli Galatasaray taraftarı, gerçek bilgileri kulübün resmi yayın organlarından takip edebilir” dedi.

Yıldız futbolcu, Galatasaray’ın Real Madrid ile ve Beşiktaş ile oynadığı önemli maçlarda sakat olduğu gerekçesiyle forma giyemedi.

İlginizi Çekebilir

İran 28 Haziran’da seçime gidecek

Reisi’nin ölümü üzerine İran 28 Haziran’da cumhurbaşkanlığı seçimi yapacak. İran’da yeni cumhurbaşkanı 28 Haziran’da belli …

Sınırsız Hosting