Ana Sayfa / Manşet / Falcao için el altından para ödendi iddiası

Falcao için el altından para ödendi iddiası

Galatasaray’ın Falcao transferi ve ardında yatan gerçek iddiası. GS’nin Falcao transferinde el altından Monaco’ya para mı ödendi, bonservisini kim ödedi iddiası. Menajer Bayram Tutumlu’nun Falcao için gizli para ödendi iddiası GS’de tartışılıyor. Menajer Bayram Tutumlu, Galatasaray’ın, Radamel Falcao transferi için Monaco’ya el altından para verdiğini iddia etti.

Monaco’ya el altından Falcao transferi için para mı ödendi. kim ödedi. ne kadar ödendi iddiası. Falcao transferindeki gizemli noktalar ve iddialar spor gündemide tartışılıyor. Galatasaray’ın Radamel Falcao transferinin yankıları sürerken ortaya flaş bir iddia atıldı. Ünlü menajer Bayram Tutumlu, Twitter hesabından Galatasaray’ın Monaco’ya el altından para verdiğini yazdı.

FALCAO İÇİN MONACO’YA GİZLİ PARA ÖDENDİ Mİ?

İşte Tutumlu’nun o twiti:

“GS Monako’ya transfer parası ödedi!! Bu para yasal transfer prosedüründen ödenmedi!! Kim bu parayı el altından Monako’ya ödedi?? Çıkıp söylesin yoksa 3 gün sonra ben yazarım!!”


GALATASARAY BEDELSİZ TRANSFER EDİLDİĞİNİ AÇIKLAMIŞTI
Galatasaray’dan KAP’a yapılan açıklamada, “Profesyonel futbolcu Radamel Falcao Garcia Zarate ve kulübü AS Monaco Football Club ile oyuncunun bedelsiz transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Yapılan anlaşmaya göre Futbolcuya, 2019-2020 sezonundan başlamak üzere 3 sezon boyunca net 5.000.000 Euro sabit transfer ücreti ödenecektir.” ifadelerine yer verilmişti.

GEÇEN SEZON 39 MAÇTA 16 GOLLE OYNADI
Geçen sezon Monaco formasıyla 39 maça çıkan 33 yaşındaki oyuncu, 16 gol, 2 asistlik performans sergiledi.

İlginizi Çekebilir

Ergin Ataman’a Siyonist tehdidi

Siyonist İsrailliler Ergin Ataman’ı tehdit etti. ergin Ataman. siyonistlerin hedefinde. THY Euroleague’de Yunanistan ekibi Panathinaikos …

Sınırsız Hosting