Ana Sayfa / Manşet / Falcao’yu kaç bin kişi karşıladı?

Falcao’yu kaç bin kişi karşıladı?

Galatasaraylı onbinlerce taraftar Falcao için havalimanına akın etti. Falcao eşi ve kızı da geldi. Falcao’nun kızı Galatasaray forması giydi. Galatasaray’ın yeni transferi Radamel Falcao İstanbul’a geldi. Sarı-Kırmızılı ekibin uzun süredir transfer etmek için uğraştığı dünya yıldızı Falcao, İstanbul’a geldi.

Falcao için 30 bine yakın Galatasaray taraftarı karşılama töreni düzenledi. Galatasaray hafta içinde Falcao için TT Arena’da özel bir imza kampanyası düzenleyecek. Falcao’nun küçük kızı Galatasaray formasıyla..

Falcao izdiham oluşturdu. Falcao için imza töreni tarihi, saati ve yeri belli oluyor Galatasaray’ın Monaco’dan transfer ettiği Radamel Falcao bekleyişi tüm heyecanıyla sürüyor. İstanbul’a gelişinde rötar yaşanan Falcao, şehre ayak bastı. On binlerce sarı kırmızılı taraftar Genel Havacılık Terminali’ne akın ederken trafik kilitlendi. İşte Falcao’nn ilk görüntüleri…

Galatasaray’ın uzun süredir transfer etmek için çaba gösterdiği Radamel Falcao, özel bir uçakla İstanbul’a geldi.
Galatasaray 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak, Falcao, eşi ve çocuklarıyla uçağa binmeden önceki fotoğraflarını paylaştı ve “Geliyoruz” ifadelerini kullandı.
Galatasaray’ın uzun uğraşlar sonucunda kadrosuna katmayı başardığı Radamel Falcao’yu kalabalık bir taraftar topluluğu karşıladı.
Galatasaray taraftarları, Monaco’dan renklerine bağladıkları yeni transferleri Radamel Falcao için Florya Genel Havacılık önüne akın etti. Erken saatlerden itibaren toplanan yaklaşık 10 bin sarı kırmızılı taraftarlar meşalelerle tezahüratlarda bulundu.
Sarı-kırmızılı taraftalar, transferde yoğun mesai harcayan 2. Başkan Abdurrahim Albayrak’a da tezahüratlar yapması dikkatlerden kaçmadı.
Sarı kırmızılıların bonservis bedeli ödemeden transfer ettiği 33 yaşındaki Kolombiyalı futbolcu sağlık kontrollerinin ardından resmi sözleşmeye imza atacak.
Fransız kulübü bonservis bedeli almayacak ancak kontrata ‘bir sonraki satıştan yüzde 60 pay’ maddesi konulacak. Galatasaray, Radamel Falcao ile 2+1 yıllık anlaşmaya vardı.
33 yaşındaki yıldız golcü yıllık 5 milyon Euro+bonuslar karşılığında Galatasaray’a “Evet” dedi. Radamel Falcao, Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi’nde tur atlaması durumunda ise 1.5 milyon Euro daha kazanacak.

İlginizi Çekebilir

Göbekle gelen servet

Yasin cengiz, göbeğini sallayarak servet sahibi oldu. sosyal medya fenomeni Yasin cengiz bir göbek sallama …

Sınırsız Hosting